TFF ile DenizBank arasindaki sponsorluk anlasmasi 3 yilligina uzatildiEmre Dogan

TFF ile DenizBank arasindaki sponsorluk anlasmasi 3 yilligina uzatildiEmre Dogan

ISTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile DenizBank arasindaki sponsorluk anlasmasi 3 yilligina uzatildi.

TFF'den yapilan açiklamada, "TFF ve sporun tüm branslarinin gelisimi için büyük çaba sarf eden DenizBank, yeniledikleri sponsorluk anlasmasi ile is birliklerini derinlestirerek, Erkek ve Kadin Milli takimlara bir de e-Milli Futbol Takimi'ni ekledi." denildi.

DenizBank Genel Müdürlügü'nde düzenlenen imza törenine TFF Baskani Mehmet Büyükeksi, DenizBank Genel Müdürü Hakan Ates ile TFF Sponsorluk ve Pazarlamadan Sorumlu Baskan Vekili Alkin Kalkavan katildi.

Baskan Büyükeksi, yaptigi açiklamada, federasyon olarak Türk futbolunun marka degerini artirma çalismalarina devam ettiklerini belirterek, "Bu dogrultuda her zaman Türk futbolunun yaninda yer alan ve destekleyen DenizBank ile sponsorluk anlasmamizi 3 yilligina yenileyerek is birligimizi daha da güçlendiriyoruz. Türkiye'yi dünya futbolunun elit ülkeleri arasina tasima hedefindeki federasyonumuzun vizyonu ile DenizBank'in sektöründeki öncülügü büyük paralellik tasimaktadir. DenizBank ile aramizdaki is birligi bugüne kadar Türk futboluna büyük katkilar sagladi. Simdi ise genis bir is birligi ile daha büyük bir deger yaratacagimiza eminiz." ifadelerini kullandi.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ates ise futbolu desteklemenin kendileri için "Gelecege yatirim" demek oldugunu vurgulayarak, "DenizBank olarak gelecegin basarili sporcularinin yetismesine, özellikle de futbol yatirimlarimiz araciligiyla olimpik spor branslarina kaynak aktarilmasina araci olmayi önemsiyoruz. Birlik beraberlik duygusunun perçinlenmesine de büyük katkisi olan futbolu, milli takimlar seviyesinde destekleyerek önemli bir inisiyatif aldigimizi düsünüyoruz. Gözümüzü 2024 Avrupa Sampiyonasi ve 2026 Dünya Kupasi'na çevirdik. Ortak duygularla yaralarimizi sardigimiz bugünlerde futbolun birlestirici ruhundan güç alacagimiza inaniyor ve ay-yildizlilarimiza basarilar diliyorum." seklinde görüs belirtti.

TFF Sponsorluk ve Pazarlamadan Sorumlu Baskan Vekili Alkin Kalkavan ise güçlü markalar ile yaptiklari is birliklerinin basari yolunda çok büyük bir güç oldugunun altini çizerek, "DenizBank sektöründe en büyük markalardan biri. DenizBank ile Türk Milli Takimi markasinin bir araya gelmesiyle ortaya çikacak sinerjinin futbolumuza büyük yansimalari olacaktir. Bu anlasma, hem milli takimlarimiza hem de futbolumuza hedeflenen basarilar yolunda büyük katki saglayacaktir." degerlendirmesinde bulundu.