TEKNOFEST'te ulasim BinBin'le saglaniyorGökhan Yildiz

TEKNOFEST'te ulasim BinBin'le saglaniyorGökhan Yildiz

ISTANBUL (AA) - BinBin, dünyanin en büyük havacilik, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te, görevli ekiplerin ve Turkcell ekibinin alan içerisindeki ulasim ihtiyacina çözüm oluyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, geçen yil etkinlige katilan tüm katilimcilara ücretsiz ve güvenli ulasim saglayan BinBin, bu sene de 1 Mayis'a kadar sürecek etkinlik çerçevesinde görevli ekiplerin ulasim ihtiyacini karsilayacak. Ayrica, BinBin standina ugrayan teknolojiseverleri de sürpriz hediyeler bekliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen BinBin Üst Yöneticisi (CEO) Kadir Abdik, Türkiye'de milli teknolojinin gelistirilmesi konusunda kritik öneme sahip kurum ve kuruluslarin paydasliginda düzenlenen TEKNOFEST'te bu yil da yer almaktan gurur duyduklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Basta ülkemiz olmak üzere dünya çapinda sundugumuz sürdürülebilir mikromobilite ulasim çözümlerini TEKNOFEST gibi gençleri bilim ve teknolojiyle bulusturan böylesine kiymetli bir etkinlikte büyük emekler vererek görev alan ekipler için saglamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yilki hizmetimizle hem festival ekiplerinin hem de kiymetli Turkcell ekibinin TEKNOFEST heyecanina ortak oluyor hem de BinBin ile konforlu bir sürüs deneyimi yasatiyoruz. Ayrica, etkinlige katilan ziyaretçilerin de BinBin keyfini sürmesine olanak sagliyoruz."