Emlak Katilim, Istanbul’da 37 Türkiye genelinde 88 subeye ulastiElif Ferhan Yesilyurt- Emlak Katilim, yil sonunda sube sayisini 120’ye çikarmayi hedefliyor

Emlak Katilim, Istanbul’da 37 Türkiye genelinde 88 subeye ulastiElif Ferhan Yesilyurt- Emlak Katilim, yil sonunda sube sayisini 120’ye çikarmayi hedefliyor

ISTANBUL (AA) - Emlak Katilim, Istanbul’da 37. subesini Hasanpasa’da hizmete sunarak, Türkiye genelinde toplam 88 subeye ulasti.

Emlak Katilim'dan yapilan açiklamaya göre, müsterilerinin finansal ihtiyaçlarini yenilikçi ürün ve hizmetlerle karsilayan Emlak Katilim, Türkiye’nin dört bir yaninda subelesme çalismalarini sürdürüyor.

Emlak Katilim, 2023 hedefleri dogrultusunda pes pese açilislarini gerçeklestirdigi Iskenderun, Düzce, Karsiyaka, Manavgat, Imsan, Çorlu, Balikesir subelerinden sonra Istanbul'da Hasanpasa Subesini de hizmete sundu. Böylelikle Emlak Katilim, Istanbul’da 37, Türkiye genelinde 88 subeye ulasti.

Sürdürülebilir ve yenilikçi finansman modellerini subeleri ve dijital kanallari üzerinden sunan Emlak Katilim, yil sonunda sube sayisini 120’ye çikarmayi hedefliyor.

- Müsteriler, EFT-Havale, FAST gibi bankacilik islemlerini gerçeklestirirken ücret ödemiyor

Müsterilerine hizli ve masrafsiz bir sekilde bankacilik islemlerini gerçeklestirme imkâni saglayan Emlak Katilim’da, hesap isletim ücreti bulunmuyor.

Müsteriler, EFT-Havale, FAST gibi bankacilik islemlerini gerçeklestirirken ücret ödemiyor, 20 binden fazla kamu bankasi ve PTT ATM’sinde ücretsiz islem yapabiliyor.

Gerek bireysel gerekse kurumsal tüm müsterilerinin hayatini kolaylastirmak üzere dijitallesmeyi odagina alarak yenilikçi çözümler üretmeye çalisan Emlak Katilim, bu anlayisa hizmet eden CepPOS ürünüyle, müsterilerinin cep telefonlarina indirdikleri uygulama sayesinde POS cihazi tasimaya gerek duymaksizin tüm kredi ve banka kartlarindan hizlica tahsilat yapabilmesini sagliyor.

- Sektör bazli yatirim imkâni

Sektöre kazandirdigi ürünlerle hizmet kalitesini gelistirmeye devam eden Emlak Katilim, Türkiye’de ilk olma özelligini tasiyan "Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katilma Hesabi" ile tasarruf sahibi müsterilerine finansman olarak kaynak saglamak istedikleri sektörü tercih etme imkânini sunuyor. En fazla 3 aylik vade ile kullandirilacak olan bankanin bu ürünü, vade uyumlu olmasinin yani sira kur koruma destegi de sagliyor.

"Proje Tercihli Özel Fon Havuzu Katilma Hesabi"ni açmak isteyen müsteriler, artik mobil sube üzerinden de islemlerini gerçeklestirebiliyor. Henüz Emlak Katilim müsterisi olmayanlar da bulunduklari yerden görüntülü görüsme ile aninda bankanin müsterisi olarak mobil sube üzerinden hesap açilis islemlerini yapabiliyor.