Rize'deki trafik kazasinda ölen 5 kisinin cenazeleri topraga verildiMuhittin Sandikçi

Rize'deki trafik kazasinda ölen 5 kisinin cenazeleri topraga verildiMuhittin Sandikçi

RIZE (AA) - Rize'nin Çayeli ilçesinde, hafif ticari aracin dereye düstügü kazada ölen 5 kisinin cenazeleri topraga verildi.

Ilçeye bagli Buzlupinar köyünde, 34 KB 8639 plakali hafif ticari aracin dereye düsmesi sonucu hayatini kaybeden sürücü Hayrullah, esi Ismet ve kizi Beyza Bilgin ile Mehmet ve esi Mürvet Özdemir için Kaptanpasa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Yagmur altinda düzenlenen törene, Bilgin ve Özdemir aileleri ve yakinlarinin yani sira AK Parti Il Baskani Hikmet Ayar, siyasi partilerin milletvekili adaylari ile vatandaslar katildi.

Ögle vakti kilinan cenaze namazinin ardindan kazada yasamini yitiren 5 kisinin cenazeleri Kaptanpasa köyündeki aile mezarliklarina defnedildi.

Ilçeye bagli Buzlupinar köyünde önceki gün, Hayrullah Bilgin (54) yönetimindeki 34 KB 8639 plakali hafif ticari araç, yol kenarindaki istinat duvarini asarak dereye düsmüstü. Kazada sürücü, esi Ismet ve kizi Beyza Bilgin ile Mehmet Özdemir olay yerinde, Mürvet Özdemir ise kaldirildigi hastanede yasamini yitirmisti.