Meclis'teki siyasi partilerden Ankara'daki terör saldirisina tepkiAynur Ekiz,Seval Ocak,Ertugrul Subasi- AK Parti Grup Baskani Abdullah Güler: - "Terörle mücadelemiz asla bir kesintiye ugramayacaktir" - CHP Grup Baskani Özgür Özel: - "Türkiye'de ardi ardina bombalarin patladigi 2015-2017 dönemi hafizalarimizdaki tazeligini korurken, ülkemizin benzer bir sürecin içine girmemesi için parlamentomuz ve parlamentoda grubu bulunan siyasi partiler olarak üzerimize bir sorumluluk düsüyorsa bunu yerine g

Meclis'teki siyasi partilerden Ankara'daki terör saldirisina tepkiAynur Ekiz,Seval Ocak,Ertugrul Subasi- AK Parti Grup Baskani Abdullah Güler:
- "Terörle mücadelemiz asla bir kesintiye ugramayacaktir"
- CHP Grup Baskani Özgür Özel:
- "Türkiye'de ardi ardina bombalarin patladigi 2015-2017 dönemi hafizalarimizdaki tazeligini korurken, ülkemizin benzer bir sürecin içine girmemesi için parlamentomuz ve parlamentoda grubu bulunan siyasi partiler olarak üzerimize bir sorumluluk düsüyorsa bunu yerine g

TBMM (AA) - TBMM'de grubu bulunan siyasi partilerin grup baskanlari ve grup baskanvekilleri Içisleri Bakanligi Emniyet Genel Müdürlügü önündeki terör saldirisini kinadi.

AK Parti Grup Baskani Abdullah Güler, CHP Grup Baskani Özgür Özel ve MHP Grup Baskanvekili Erkan Akçay Ankara'daki terör saldirisina iliskin AA muhabirine degerlendirmede bulundu.

AK Parti Grup Baskani Güler, terör saldirisini lanetledigini ve kinadigini ifade ederek, yaralanan polis memurlarina acil sifalar diledi.

Güler, terör saldirisinin ülkenin birlik ve beraberligine yönelik oldugunu belirterek, "Özellikle Meclis'in açildigi 1 Ekim gününe denk getirilerek kamuoyunda bir gündem yapilmaya çalisildigini görüyoruz." dedi.

Terörle mücadelenin kararlilikla devam edecegini vurgulayan Güler, "Hiçbir sekilde bu kararli durusumuzdan, mücadelemizden asla vazgeçmeyecegiz. Terörle mücadelemiz asla bir kesintiye ugramayacaktir." ifadesini kullandi.

MHP Grup Baskanvekili Erkan Akçay, saldiriyi lanetlediklerini dile getirerek, "Ülkemize, Içisleri Bakanligimiza ve saldiri sirasinda yaralanan kahraman polislerimize geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz." dedi.

Terör saldirisinin basarisiz olmasinin ve kaybin olmamasinin kendilerine teselli verdigini söyleyen Akçay, "Türkiye terörle mücadelesini etkin bir sekilde ve kararlilikla sürdürmektedir. Ülkemiz ve TBMM, kendi gündemine hakimdir. Meclisimizin yeni yasama yilinin açilacagi bugün TBMM, saat 14.00'te toplanip çalismalarina devam edecektir." seklinde konustu.

CHP Grup Baskani Özgür Özel, Içisleri Bakanligi Emniyet Genel Müdürlügü giris kapisi önünde yasanan terör saldirisini lanetledigini belirterek, yaralanan emniyet mensuplarina acil sifalar diledi.

Özgür Özel, "Meclisin açilis gününde, Meclise çok yakin bir noktada gerçeklesen bu saldiri tüm boyutlariyla bir an önce açiga çikarilmalidir. Türkiye'de ardi ardina bombalarin patladigi 2015-2017 dönemi hafizalarimizdaki tazeligini korurken, ülkemizin benzer bir sürecin içine girmemesi için parlamentomuz ve parlamentoda grubu bulunan siyasi partiler olarak üzerimize bir sorumluluk düsüyorsa bunu yerine getirmeye haziriz. Terörün her türlüsünü kimden ve nereden geldigine bakmadan lanetliyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

Bu arada, IYI Parti Grup Baskani Koray Aydin ile Saadet Partisi Grup Baskani Selçuk Özdag da sosyal medya hesaplarindan terör saldirisini kinadi.

Koray Aydin, yaralanan emniyet mensuplarina acil sifalar dileyerek, "Yüce Allah milletimizi her türlü iç ve dis düsmanin saldirisindan korusun. Türk milleti ve Türk devleti asla teröre boyun egmeyecektir." paylasiminda bulundu.

Saadet Partisi Grup Baskani Özdag ise "TBMM'nin açilacagi günde Ankara'da Içisleri Bakanligina bombali bir saldiri gerçeklestirildi. Her seyden önce tüm emniyet camiamiza geçmis olsun diyor yarali polislerimize acil sifalar diliyorum. Saldiriyi lanetliyor, azmettirenlerin bir an evvel bulunmasini bekliyoruz." ifadelerini kullandi.