Logo Yazilim, Entegre Faaliyet Raporu'nu yayimladiErgin Garip- Logo Grup Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi ve CEO'su M. Bugra Koyuncu:- "Entegre Faaliyet Raporu, yarattigimiz degeri tüm paydaslarimiza daha iyi anlatabilmemize yardimci olurken, bu alanda küreselde en iyi uygulamalara hizalanmamizi sagliyor"

Logo Yazilim, Entegre Faaliyet Raporu'nu yayimladiErgin Garip- Logo Grup Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi ve CEO'su M. Bugra Koyuncu:- "Entegre Faaliyet Raporu, yarattigimiz degeri tüm paydaslarimiza daha iyi anlatabilmemize yardimci olurken, bu alanda küreselde en iyi uygulamalara hizalanmamizi sagliyor"

ISTANBUL (AA) - Logo Yazilim, Türkiye'de tüm sektörlerde az örnegi görülen ve yazilim sektöründe bir "ilk" olan Entegre Faaliyet Raporu'nu yayimladi.

Logo Yazilim açiklamasina göre, 2022 yili Entegre Faaliyet Raporu, stratejik odagin yani sira gelecekte yaratilacak degeri, paydaslarla iliskileri ve öncelikli konulari öne çikartiyor. Bu raporla Logo Yazilim, kurumsal raporlama anlaminda küreselde en iyi uygulamalara hizalanmis oluyor.

Logo Yazilim, 2022 yili performansi ile ekosistem olarak yarattigi degerin yani sira paydaslarina yönelik etki ve katkisini daha iyi anlatabilmek üzere kurumsal raporlamasini bu yil en yüksek standarda tasidi. Finansal ve operasyonel sonuçlarini, Çevresel, Sosyal ve Kurumsal Yönetim (ÇSY) performansini, gelecege yönelik öngörülerini ve entegre düsünceyi temel alan çalismalarini 6 sermaye ögesine isaret ederek bu raporda aktaran sirket, böylece hissedarlari ve tüm paydaslari için seffaf, karsilastirilabilir ve nitelikli bilgi sunma misyonunu gelistirerek sürdürüyor.

- "Birlemis Milletler'in Sürdürülebilir Kalkinma Amaçlari'na katki sagliyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Logo Grup Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi ve Üst Yöneticis (CEO) Bugra Koyuncu, Türkiye'de yazilim sektörünün ilk Entegre Faaliyet Raporu'nu yayimlanmasinin önemine isaret ederek, sunlari kaydetti:

"Logo Yazilim olarak müsterilerimiz, is ortaklarimiz, çalisanlarimiz, hissedarlarimiz ve toplumu da içine alan çok genis bir paydas ekosistemine etki ediyoruz. Faaliyetlerimiz sonucu ekosistemimizde yarattigimiz deger ve toplumsal yatirimlarimizla Birlemis Milletler'in Sürdürülebilir Kalkinma Amaçlari'na katki sagliyoruz. Bu amaçlara ulasmak için rehber ve araç niteliginde olan BM Küresel Ilkeler Sözlesmesi (UNGC) ve Birlesmis Milletler Kadinin Güçlenmesi Prensipleri'nin (UNWEPs) imzacisi olarak aksiyonlarimizi bu ilkeler dogrultusunda sekillendiriyoruz. Çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim boyutlarini strateji ve operasyonlarimizin ayrilmaz bir parçasi olarak görüyoruz. Entegre Faaliyet Raporu, yarattigimiz degeri tüm paydaslarimiza daha iyi anlatabilmemize yardimci olurken, bu alanda küreselde en iyi uygulamalara hizalanmamizi sagliyor. Önümüzdeki dönemde de AR-GE faaliyetlerimizle inovatif, sorumlu, verimliligi yüksek çözüm ve hizmetler gelistirerek pazardaki rekabet gücümüzü artirmaya devam edecegiz."

- Logo Yazilim entegre düsünce yaklasimiyla 6 alana odaklandi

Verilen bilgiye göre, Logo Yazilim, sorumlu is yapis anlayisi ve benimsedigi entegre düsünce yapisi ile gelisime ve yenilige isik tutuyor.

Faaliyetlerinin tamaminda kisa, orta ve uzun vadeli dönemlerde tüm paydaslari için katma deger yaratmayi hedeflerken, bilisim ekosistemine ve ekonominin dijitallesmesine katki saglayan sirket, is modelini ve yarattigi degeri yayinladigi raporda entegre yaklasimla olusturulan 6 odak alani üzerinden tanimliyor. Bunlar; "finansal performans ve kurumsal yönetim", "inovasyon", "müsteri deneyimi ve ekosistem", "çalisan deneyimi", "sosyal etki", "çevresel etki" basliklariyla raporda yer aliyor.

Logo Yazilim, sundugu çözümlerle müsterilerinin isinde verimlilik ve çeviklik saglayarak onlari operasyonel olarak güçlendirirken, karbon ayak izinden dogal kaynak tüketimine çevresel etkiyi azaltmalarina katki sagliyor.

Logo'nun 2022 Entegre Faaliyet Raporu'na sirketin internet sitesinden ulasiliyor.