L'Oreal'in mobil güzellik servisleri tiri deprem bölgesindeki kadinlarla bulustu Abdulselam Durdak- Ihtiyaç Haritasi ve UCIM is birligiyle gerçeklestirilen proje kapsaminda hizmet veren tir, 1 ay boyunca 7 bin ücretsiz servis verilmesini sagladi- L'Oreal Türkiye Ülke Müdürü Sinem Sandikçi Gökçen:- "Birlikte insa ederek deprem bölgesine gönderdigimiz mobil güzellik servisleri tirimizin hem yetiskinler hem de çocuklar için bir umut, bir nefes olduguna inaniyoruz"

L'Oreal'in mobil güzellik servisleri tiri deprem bölgesindeki kadinlarla bulustu Abdulselam Durdak- Ihtiyaç Haritasi ve UCIM is birligiyle gerçeklestirilen proje kapsaminda hizmet veren tir, 1 ay boyunca 7 bin ücretsiz servis verilmesini sagladi- L'Oreal Türkiye Ülke Müdürü Sinem Sandikçi Gökçen:- "Birlikte insa ederek deprem bölgesine gönderdigimiz mobil güzellik servisleri tirimizin hem yetiskinler hem de çocuklar için bir umut, bir nefes olduguna inaniyoruz"

ISTANBUL (AA) - L'Oreal Türkiye, mobil güzellik servisleri tirini Hatay, Kahramanmaras ve Adiyaman'daki 6 farkli çadir kentte kadinlarla bulusturdu.

L'Oreal Türkiye açiklamasina göre, sirket, deprem bölgesi için gerçeklestirdigi nakdi ve ayni yardimlarin yani sira bölgeye "nefes" olacak anlamli bir adim daha atti. Marka, "Güzellikle nefes olmak" için deprem bölgesinde mobil güzellik servisleri tiri ve mobil çocuk parki projesini hayata geçirdi.

Ihtiyaç Haritasi ve Saadet Ögretmen Çocuk Istismari ile Mücadele Dernegi (UCIM) is birligiyle gerçeklestirilen proje kapsaminda hizmet veren tir, 1 ay boyunca 7 bin ücretsiz servis verilmesini sagladi.

Hatay ve Kahramanmaras'tan sonra Adiyaman'a da servis vererek vatandaslara hizmet eden "#GüzellikleNefesOluyoruz Mobil Güzellik Tiri"nda, ücretsiz saç kesimi ve boya servisi sunuldu. Tirda ayni zamanda cilt bakimi ve makyaj uygulamasi da gerçeklestirildi. Binlerce kadina saç, cilt bakim ve makyaj servisi saglayan mobil tir, hem iç tasarimi hem de servisi ile tam bir deneyim alani sundu.

- Marka, deprem bölgesindeki 3 bini askin çocugun yüzünü güldürmek için çalisti

"#GüzellikleNefesOluyoruz Güzellik Servisleri Tiri"na, mobil çocuk parki da eslik etti. Tir ile bölgeyi dolasan mobil parkta, çocuklar keyifli vakit geçirme firsati yakaladi.

Aksamüstleri tirin disinda bulunan LED ekran ile çocuk filmi yayini yapildi ve çocuklara patlamis misir servis edildi. L'Oreal Türkiye, oyun parkiyla deprem bölgesindeki çocuklarin gülümsemesini saglamak için çalisti.

- "Güzellik tirimiz, kadinlara ve çocuklara nefes oldu"

Açiklamada konuya iliskin degerlendirmesine yer verilen L'Oreal Türkiye Ülke Müdürü Sinem Sandikçi Gökçen, sunlari kaydetti:

"Birlikte insa ederek deprem bölgesine gönderdigimiz mobil güzellik servisleri tirimizin hem yetiskinler hem de çocuklar için bir umut, bir nefes olduguna inaniyoruz. Afetin ilk gününden bugüne maddi ve ayni yardimlarimizi gerçeklestirdik ama yardimlarimizin bölgeyi kalkindirmak için sürdürülebilir olmasi da oldukça önemli. Bu girisimimiz için dört ana is birimimizle deprem magduru binlerce vatandasimizin hayatina dokunmak adina tek yürek olarak çalistik. Ihtiyaç Haritasi'na ve UCIM'e de bu projede yanimizda olduklari için çok tesekkür ediyoruz. 'Anlamli Markalar Devrimimiz' kapsaminda markalarimizin her birinin gelistirdigi toplumsal ve çevresel fayda projeleri ile etki ve kapsam alanimizi hem çesitlendiriyor hem genisletiyoruz. Bütün projelerimizi deprem bölgesine yogunlastirdik. Amacimiz, etkimizi çogaltarak ilerlemek."

#GüzellikleNefesOluyoruz" söyleminin çikis noktasina da deginen Gökçen, "Artik hep birlikte derin bir nefes alip yeniden güzelliklere yüzümüzü dönme zamani, yeniden ayaga kalkarak hayat ile tüm mücadelemizi en güçlü biçimde, birlikte verme zamani... Bunu gelecek nesillere, yasadigimiz dünyaya borçluyuz. Hayatin, güzel günler umuduyla nefes aldigimiz, güzellikle önce nefes sonra umut oldugumuz uzun soluklu bir maraton oldugunu biliyor ve bunun için çalisiyoruz. Bugüne kadar güzellikle nefesleri kestik simdi güzellikle nefes olmak istiyoruz." açiklamasinda bulundu.

Açiklamada aktarilanlara göre, L'Oreal Türkiye çatisi altinda yer alan 10 marka, varolus amaçlariyla uyumlu olarak sosyal ve çevresel fayda projelerini bölgedeki hayatlara dokunacak sekilde kurguluyor ve sürdürülebilir çözümler üretmeyi sürdürüyor.

Buna göre, L'Oreal Türkiye çatisi altindaki markalarin faaliyetleri söyle:

" - Garnier, Hayata Destek Dernegi is birligiyle kurdugu sürdürülebilir solar günes panelleri ile 3 ilde 43 noktada, günde 860 kisinin temiz sicak su ihtiyacini karsiliyor.

- Armani, 'Acqua for Life' projesi kapsaminda, deprem bölgesinde 5 bin kisiye temiz su saglamayi hedefliyor.

- L'Oreal Professionnel, 'Head Up' projesi ile kuaförlerin mental sagligini iyilestirme adina hareket ediyor ve ücretsiz egitimler sunuyor.

- L'Oreal Paris, TOG is birligi ile depremden etkilenen genç kadinlar için L'Oreal Paris Egitim Bursu olusturmak için çalisiyor.

- Kerastase markasi, 'Kerastase Power Talks' ile kariyerlerinin basindaki genç kadinlarin öz güvenlerini artirmalari için kadinlardan mentörlük alacagi programini baslatiyor.

- Vichy, KAGIDER is birligi ile deprem bölgelerindeki kadinlarin güçlendirilmesi için psikolojik destek ve is imkani sunmak adina çalismalarini sürdürüyor.

- La Roche-Posay, kanserli çocuklara tedavi destegi ve ürün destegi saglamak için çalismalarina devam ediyor.

- CeraVe, mobil tiri ile cilt bakim servislerini ihtiyaç bölgelerine ulastiriyor.

- Kiehl's ise Koruncuk Vakfi is birligi ile 'Çocuklara Iyi Gelecek' projesiyle depremden etkilenen kiz çocuklarinin egitim ve temel ihtiyaçlarina destek oluyor.

- Lancome, 'Write Her Future' projesiyle bölgedeki kadinlari güçlendirmek için ilk adimini atti."