Juventuslu Pogba yeniden sakatlandiDoga Kirmizioglu

Juventuslu Pogba yeniden sakatlandiDoga Kirmizioglu

ANKARA (AA) - Italya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Paul Pogba, antrenman sirasinda sakatlandi.

Bu sezon üst üste yasadigi sakatliklar nedeniyle Juventus formasiyla sadece 35 dakika sahada kalabilen orta saha oyuncusu, ayni sanssizligi bir kez daha yasadi.

Kulüpten yapilan açiklamada, sahalara dönmek için antrenmanlarini sürdüren Pogba'nin, sag uyluk kaslarinda gerilme tespit edildigi ve tedavisine baslandigi belirtildi.

Italya basininda yer alan haberlerde, frikik çalismasi sirasinda sakatlanan Fransiz yildizin, sahalardan 20 ile 30 gün arasinda uzak kalabilecegi ifade edildi.

Juventus'un geçen hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Almanya ekibi Freiburg ile oynadigi maç öncesinde Paul Pogba, bu kez disiplin sorunuyla gündeme gelmisti.

Siyah-beyazli takimin teknik direktörü Massimiliano Allegri, Italya basinina yaptigi açiklamada, Pogba'nin maçtan önceki gün düzenlenen takim toplantisina mazeretsiz geç kalmasi nedeniyle kadrodan çikarildigini açiklanmisti.

Fransa Milli Takimi'nda 91 maçta 11 gole imza atan Pogba, sezon basinda Manchester United'dan Juventus'a bonservis bedeli ödenmeden transfer edilmisti.