Honor, Pad 8, Pad X8, Pad X8 Lite tabletlerine özel kampanyaGökhan Yildiz- Honor, 9-18 Haziran tarihleri arasinda HepsiBurada, Vatan ve Teknosa gibi seçili kanallarda Pad 8 ve Pad X8 modellerini 1000 TL'ye varan özel indirimli fiyatlarla satisa sunuyor

Honor, Pad 8, Pad X8, Pad X8 Lite tabletlerine özel kampanyaGökhan Yildiz- Honor, 9-18 Haziran tarihleri arasinda HepsiBurada, Vatan ve Teknosa gibi seçili kanallarda Pad 8 ve Pad X8 modellerini 1000 TL'ye varan özel indirimli fiyatlarla satisa sunuyor

ISTANBUL (AA) - Honor, Pad 8, Pad X8, Pad X8 Lite tabletlerini özel kampanyalarla teknoloji tutkunlariyla bulusturuyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Honor, 9-18 Haziran tarihleri arasinda HepsiBurada, Vatan ve Teknosa gibi seçili kanallarda Pad 8 ve Pad X8 modellerini 1000 TL'ye varan özel indirimli fiyatlarla satisa sunuyor.

HepsiBurada'da en çok satan tabletler listesinde zirvede yer alan ve tüketicilerin en çok tercih ettigi Honor Pad 8 modeli ayni zamanda HepsiBurada'ya özel kilifi ile ögrencilerle bulusuyor.

Türkiye'de ilk kez Teknosa'da satisa çikacak olan Pad X8 Lite modeli ise kampanyali fiyatiyla ebeveynlerin gözdesi oluyor.

Okullarin kapanmasi ile çocuklarin teknoloji ile geçirdikleri zamanlar artiyor. Yaz tatilinde deniz, kum, günesin yani sira çocuklarin en büyük eglencesi tabletleri ile gerçeklestirdikleri aktiviteler oluyor.

Honor Pad serisi, farkli ekran büyüklüklerine sahip tabletleri ile her yas grubuna ve aktiviteye hitap ediyor.

12,1 inç büyüklügü ile yüzde 87 ekran-gövde orani Pad 8, 10,1 inç Full HD Pad X8 ve 9,7 inç yüksek çözünürlüklü ekrani ile Pad X8 Lite oyunlarda ve videolarda eglenceye boyut katiyor.

Tablet serisi, ekran performansina eslik eden essiz ses sistemlerine de sahip. 8 hoparlörü ile dikkati çeken Pad 8, stereo surround ses kalitesi ile oyunlarda ve videolarda deneyimi arttiriyor.

Pad X8 ve Pad X8 Lite ise Genis Aralikli Surround hoparlörleri ve Histen ses sistemi ile gürültülü ortamlarda bile sesleri net duyabilmeye yardimci olurken üç boyutlu ses kalitesi ile sinema kalitesini tatile tasiyor.

Honor Pad 8, 7250 mAh ekstra büyük pil kapasitesi ile yaz tatilindeki çocuklarin enerjisine yetisiyor.

Yüksek kapasitesi ile 14 saate kadar çevrim disi video oynatmayi veya 10 saate kadar çevrim içi kullanmayi destekliyor. Bu sayede çocuklarin tatil yolculugunda veya tatilin her gününde tüm gün kullanimi için gelismis bataryasi ile seçenek sunuyor.

- Yüksek performansli yonga seti

8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 680 yonga seti ile donatilan Honor Pad 8, genisletilmis multimedya oynatma ve gelismis performansiyla her seyi ayni anda yapmak isteyen çocuklarin beklentilerine cevap veriyor.

Yüksek performansli yonga seti, kullanicilarin birden fazla uygulamayi sorunsuz sekilde çalistirmasini sagliyor.

Android 12 tabanli Magic UI 6.1 sistemiyle donatilan Honor Pad X8 Lite, 8 çekirdekli islemcisi sayesinde kullanicilarin birden fazla uygulamayi sorunsuz bir sekilde çalistirmasini destekliyor.

520 gram agirliga ve 6,9 milimetre incelige sahip Honor Pad 8, ayni zamanda 12 inç FullView ekrani ile yüzde 87'lik ekran-gövde orani sunarken 1 milyar rengi destekleyerek film ve videolar için bir netlik sagliyor.

7,55 milimetre kalinliga sahip olan ve 460 gram agirligi ile dikkati çeken Honor Pad X8 ve Pad X8 Lite ise kullanicilarin tableti tek elle rahatça tutabilmelerini destekliyor.

Tablet ailesinin hafif modelleri ayni zamanda kavisli yüzeyi ve avuç içi egriligine uyan tasarimi ile kullanim kolayligi sagliyor.

Honor Pad serisi, zararli mavi isigi engelleyen TÜV Rheinland Düsük Mavi Isik Sertifikasi (Donanim Çözümü) ve ekran titremesini azaltarak rahat bir izleme deneyimi saglayan TÜV Rheinland Flicker Free Sertifikasiyla kullaniciyi dijital göz yorgunlugundan korumaya yardimci oluyor.