Honda Motosiklet Günleri kapilarini ikinci kez açiyorEmirhan Yilmaz- Honda'nin farkli segmentlerden olusan genis ürün gaminin ve yeni modellerinin sergilenecegi etkinlikte, her yastan motosiklet severin keyifli vakit geçirebilecegi aktiviteler, influencerlar ile söylesiler, yarismalar, seminerler ve test sürüsleri olacak

Honda Motosiklet Günleri kapilarini ikinci kez açiyorEmirhan Yilmaz- Honda'nin farkli segmentlerden olusan genis ürün gaminin ve yeni modellerinin sergilenecegi etkinlikte, her yastan motosiklet severin keyifli vakit geçirebilecegi aktiviteler, influencerlar ile söylesiler, yarismalar, seminerler ve test sürüsleri olacak

ISTANBUL (AA) - Honda Motosiklet Günleri'nin ikincisi 9-11 Haziran tarihleri arasinda Honda Motosiklet Gelisim Merkezi'nde gerçeklestirilecek.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, her geçen gün artan mobilite ihtiyacini karsilamak adina motosikletin önemine dikkati çekmek isteyen Honda, Türkiye'de motosiklet kültürünün ve bilincinin yayginlasmasi için çalismalarina devam ediyor.

Uzun yillardir Motosiklet Gelisim Merkezi'nde binlerce kisiyi güvenli sürüs ile tanistiran Honda'nin motosiklet kullanicilarini ve motosiklet severleri bir araya getirecegi Honda Motosiklet Günleri 2023 basliyor.

Bu yil ikinci kez düzenlenecek etkinlik, 9-11 Haziran tarihleri arasinda gerçeklestirilecek. Motosiklet tutkunlari için yeni modellerin sergilenecegi, test sürüslerinin yapilacagi, influencerlar ile söylesilerin, simülasyonlarin, yarismalarin, egitimlerin ve eglenceli aktivitelerin yer alacagi Honda Motosiklet Günleri'nde, hem yetiskinler hem de çocuklar için birbirinden farkli etkinlikler gün boyunca devam edecek.

Etkinlige katilim, hondamotosikletgunleri.com web sitesi üzerinden doldurulan form araciligi ile olusturulan davetiyedeki QR kod kullanilarak ücretsiz olarak saglanacak.

- Yeni motosiklet modelleri ilk kez sergilenecek

Türkiye'nin 8 yildir üst üste en çok satan motosiklet markasi olan Honda'nin farkli segmentlerdeki genis ürün gaminin sergilenecegi Honda Motosiklet Günleri'nde, katilimcilar ayrica 17 Haziran'da satisa sunulacak XL750 Transalp, ADV350 ve CRF250 modellerini de ilk kez inceleme firsati bulacak. Etkinlikte, Adventure ve Naked modellerine yönelik özel sergileme alanlari da olacak.

Honda Motosiklet Günleri'nde katilimcilar 250 cc segmentinde iki farkli model ve Big Bike segmentinden 9 farkli model ile test sürüsü gerçeklestirebilecek. Honda'nin dikkati çeken modellerini deneyimlemek isteyenler hondamotosikletgunleri.com web sitesi üzerinden etkinlik süresince istedikleri gün ve saat için randevu olusturarak test sürüsü yapabilecek.

Verilen bilgiye göre, motosiklet tutkunlarinin sosyal medyada en çok takip ettigi influencerlar da Honda Motosiklet Günleri'nde olacak. Hem motosiklet sürüs deneyimlerini hem de takipçilerinin merak ettikleri konularda görüslerini paylasacak isimlerin yer alacagi söylesilerde, katilimcilara motosiklet dünyasinin dinamikleri hakkinda bilgi verilecek.

Söylesi yapacak isimler, Honda'nin temel ilkeleri arasinda da yer alan güvenlik basta olmak üzere yurt içi ve yurt disi sürüs rotalarindaki deneyimlerini, MotoGP ve Honda modellerine yönelik kullanici yorumlarini da paylasacak.

Hem yetiskinlerin hem de çocuklarin keyifli bir hafta sonu geçirmesi için birbirinden farkli etkinliklerin sunulacagi Honda Motosiklet Günleri'nde çocuklara, markanin dünya çapinda uyguladigi program olan Ayatorii Egitimi verilecek. Temel trafik ve güvenlik kurallarinin aktarildigi egitimin yani sira çocuklar için özel oyun alanlari ve boyama etkinlikleri de olacak.