Helmann, Albaraka Portföy ile is birligini Ankara projesinde de sürdürecekUgur Aslanhan- Helmann Yönetim Kurulu Baskani Selman Özgün: - "Afyonkarahisar'da hayata geçirdigimiz karma projede yatirimcilarin ilgisinden çok memnunuz. Bu is birligini genisletme karari aldik"

Helmann, Albaraka Portföy ile is birligini Ankara projesinde de sürdürecekUgur Aslanhan- Helmann Yönetim Kurulu Baskani Selman Özgün:
- "Afyonkarahisar'da hayata geçirdigimiz karma projede yatirimcilarin ilgisinden çok memnunuz. Bu is birligini genisletme karari aldik"

ISTANBUL (AA) - Helmann, Afyonkarahisar projesinde Albaraka Portföy ile yaptigi is birligini, Ankara'da da devam ettirecek.

Helmann'dan yapilan açiklamaya göre, gayrimenkul alaninda gelistirdigi çevreci ve kaliteli projelerle yerli ve yabanci yatirimcilardan yogun ilgi gören sirket, finans sektörünün önde gelen kurumlariyla yaptigi güç birliklerini sürdürüyor.

Daha önce Afyonkarahisar projesi için Helmann ve Albaraka Portföy tarafindan kurulan gayrimenkul yatirim fonu (GYF), yatirimcilarin ilgisini çekmis ve projedeki gayrimenkullerin yüksek ilgi görmesini saglamisti.

Dogaya ve insana saygili konut üretmeyi öncelik olarak benimseyen ve hayata geçirdigi projeyle yatirimcilarin ilgisini çekmeye devam eden Helmann, Albaraka Portföy ile yaptigi is birligini gelistirme karari aldi.

Yatirimcilara yeni firsatlar sunan ve profesyonel gayrimenkul yatirimi yapmak isteyen tüm bireysel ve kurumsal yatirimcilara hitap eden gayrimenkul yatirim fonu, Helmann'in Ankara'daki projesinde de geçerli olacak.

Seffaf, denetlenebilir, uzman yönetim ve likidite saglayan GYF projesiyle yatirimcilarin gayrimenkullerdeki deger artisi ve kira geliriyle getiri elde etmesi amaçlaniyor.

- "Yöresel mimariye sahip 2 katli ahsap ve tas konutlar yapacagiz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Helmann Yönetim Kurulu Baskani Selman Özgün, Afyonkarahisar'da hayata geçirdikleri ve içerisinde markali arsalarin da bulundugu karma projede yatirimcilarin ilgisinden çok memnun olduklarini ve bu is birligini genisletme karari aldiklarini bildirdi.

Türkiye'nin köklü finans kuruluslari arasinda yer alan ve global anlamda da sektörün önde gelen markalarindan olan Albaraka Portföy ile yaptiklari is birligini Ankara'daki projelerinde de hayata geçireceklerini kaydeden Özgün, sunlari kaydetti:

"Ankara Beypazari'nda 350 bin metrekarelik alanda çok güzel bir proje hayata geçiriyoruz. Yatay ve yöresel mimariye sahip projemizde 2 kattan olusan tas ve ahsap yapilar bulunacak. Beypazari'nda benzersiz bir konumda, hayattan keyif almanizi saglayacak tasarimiyla hayata geçirecegimiz Helmann Sentiero; inovatif enerjisi, sürdürülebilir ve dogaya dost bakisiyla bir müstakil yasam projesi olmakla birlikte, ayni zamanda 'yesile dönüs' hareketini de temsil ediyor."

- "Projede termal turizm alanlari ve AVM'ler de bulunacak"

Selman Özgün, binlerce yillik tarihi, avantajli konumu ve muhtesem dogasiyla Beypazari'nin ev sahipligi yaptigi Sentiero projesinin her detayinda doganin sakli oldugunu bildirdi.

Tek bir agacin kesilmedigi, tabiata, hayvanlara ve topraga azami düzeyde saygili ve yörenin mistik dokusuna uygun projede termal turizm alanlari, kamp alani, organik pazar alani ve devasa yesil alanlarin bulunacagini anlatan Özgün, "Helmann Sentiero bir betonarme projesi degildir. Projemizi, yasayanlarin hayatini degistirmek ve onlari kendi özüne döndürmek için tasarladik." ifadelerini kullandi.