Altinyildiz Classics ve THY'den is birligiMehmet Kadir Kilinç- Altinyildiz Classics ve BR Magazacilik Online Kanallar ve Pazarlama Direktörü Onur Ulug:- "Marka olarak seyahat severlerin yani sira gün boyu sik olmak isteyenler için ürün gamimizi Miles&Smiles üyeleri ile bulusturmaktan dolayi çok mutluyuz"

Altinyildiz Classics ve THY'den is birligiMehmet Kadir Kilinç- Altinyildiz Classics ve BR Magazacilik Online Kanallar ve Pazarlama Direktörü Onur Ulug:- "Marka olarak seyahat severlerin yani sira gün boyu sik olmak isteyenler için ürün gamimizi Miles&Smiles üyeleri ile bulusturmaktan dolayi çok mutluyuz"

ISTANBUL (AA) - Altinyildiz Classics ve Türk Hava Yollari (THY), is birligine gitti.

Altinyildiz'dan yapilan açiklamaya göre, Altinyildiz Classics ve THY, yolcu programi Miles&Smiles'tan kazanilan millerle erkeklerin giyim stiline yön verecek bir is birligine imza atti. 2 markanin hayata geçirdigi anlasma ile Miles&Smiles üyeleri, Altinyildiz Classics konfor ve sikligini milleriyle kesfe çikacak. Miles&Smiles üyeleri, kazandiklari millerini Shop&Miles web sitesinde hediye çekine dönüstürerek Altinyildiz Classics magazalarindaki alisverislerinde diledikleri gibi kullanabilecek.

Shopandmiles.com'da yer alacak ilk erkek giyim markasi olarak Altinyildiz Classics, en son trendlerden zamansiz klasiklere uzanan zengin koleksiyonunu Miles&Smiles üyelerinin begenisine sunuyor. Marka; kirismama ve valizde az yer kaplama özelligine sahip inovatif ürünleri gibi sik seyahat edenlerin favorisi olacak tasarimlarinin yani sira gün boyu rahatlik saglayan ve erkek modasina yön veren trend ürünlerini de beraberinde sunuyor.

- "Amacimiz, müsterilerimizin hayatina konfor katmak"

Açiklamada görüslerine yer verilen Altinyildiz Classics ve BR Magazacilik Online Kanallar ve Pazarlama Direktörü Onur Ulug, Türkiye'nin bayrak tasiyici hava yolu sirketi olan Türk Hava Yollari ile yaptiklari bu is birligini çok degerli bulduklarini belirterek, "Biz de marka olarak seyahatseverlerin yani sira gün boyu sik olmak isteyenler için ürün gamimizi Miles&Smiles üyeleri ile bulusturmaktan dolayi çok mutluyuz. Tüm pazarlama çalismalarimizi, 'stilden ödün vermeden müsterilerimizi nasil daha fazla rahat ettiririz?' diyerek hayata geçiriyoruz. Bu is birliginde ayni perspektifle hareket ettik. Amacimiz, müsterilerimizin hayatina konfor katmak." ifadelerini kullandi.

THY Pazarlama Baskani Arif Ali Gezmisoglu ise üyelerinin talep ve beklentilerini göz önünde bulundurarak is birligi yaptiklari markalari her geçen gün genisletmeye devam ettiklerini aktararak, "Miles&Smiles üyeleri, kazandiklari Milleri Shop&Miles web sitesinde hediye çekine dönüstürerek Altinyildiz Classics magazalarindaki alisverislerinde kullanabilecekler. Türk Hava Yollari olarak Türkiye’nin önde gelen giyim markalarindan Altinyildiz Classics ile is birligimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

- Miller hediye çekine dönüsüyor

Verilen bilgiye göre, Miles&Smiles üyeleri uçuslardan, Miles&Smiles kredi kartlari ve program ortaklarindan kazandiklari Milleri Altinyildiz Classics magazalarinda kullanabilecekleri hediye çekine dönüstürmek için öncelikle Türk Hava Yollari mil harcama platformu olan shopandmiles.com web sitesine üyelik bilgileriyle giris yapiyor. Sonrasinda millerini dönüstürmek istedikleri Altinyildiz Classics hediye çeki miktarini "Mil" barindan seçerek islemleri tamamliyor. Olusturulan hediye çeki bilgisi, Miles&Smiles üyelik bilgilerinde kayitli olan e-posta adresine gönderiliyor.

Yapilan isleme ait detaylar ve hediye çeki kodu, Shop&Miles "Mil Islemlerim" sekmesinden istenilen her an görüntülenebiliyor.

Hediye çekini magazada kullanmak için ise kodu kasadaki yetkili personele iletmek yeterli oluyor.