FIAT’tan Cumhuriyetin 100. yilina özel "Fiorino 100. Yil Serisi"Yunus Türk- Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyon ile devreye alinan özel seri 690 bin 900 TL’lik fiyat ile satisa sunuluyor

FIAT’tan Cumhuriyetin 100. yilina özel "Fiorino 100. Yil Serisi"Yunus Türk- Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyon ile devreye alinan özel seri 690 bin 900 TL’lik fiyat ile satisa sunuluyor

ISTANBUL (AA) - FIAT markasi Cumhuriyetin 100. kurulus yildönümünü kutlamak üzere, 2007 yilindan itibaren Tofas’ta üretilerek dünyanin pek çok ülkesine ihraç edilen ve Türkiye'de hafif ticari araç pazarinin en çok tercih edilen modellerinden biri olan Fiat Fiorino’nun, 100. Yil Özel Serisi'ni piyasaya sundu.

Tofas açiklamasina göre, Cumhuriyetin 100. yilini kutlamak ve bu özel yildönümünün hatirasini ölümsüzlestirmek üzere tasarlanan Fiorino 100. Yil Özel Serisi'nde, Türk Bayragi’ndan esinlenerek yaratilan yeni tasarimsal özellikler ile birlikte aracin iç ve dis tasariminda 100. yil logo kullanimlari yer aliyor.

Türk bayraginin renklerinden ilham alinarak tasarlanan Fiorino 100. Yil Özel Serisi’nde, aracin önünde konumlandirilan kirmizi renkli FIAT logosu, yan ayna kapaklari ve kirmizi detaylari içeren 16’inç titanyum gri alasimli jantlar, sadece beyaz olarak sunulan gövde rengi ile bütünlesiyor.

Cumhuriyet’in 100. Yilina özel olarak tasarlanan 100. Yil logosu, aracin her iki yaninda yer alan çitalar üzerinde, ön cam kenarinda ve arka kapi üzerinde yer alirken, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuzlugunu vurguluyor. Siyah ve beyaz renkleriyle dikkat çeken çift renkli arka kapi ise aracin digerlerinden farklilasmasini sagliyor.

Fiorino’nun yeni 100. Yil Özel Serisi’nin iç tasariminda ise kirmizi dikisli deri direksiyon simidi, vites körügü ve vites topuzu, kirmizi desenli koltuklar, kirmizi koltuk dikisleri; koltuk sirtliklarinda ve orta konsoldaki 100. yil logosu aracin özgün konseptini tamamlayan unsurlar olarak öne çikiyor.

Cumhuriyet’in kurulus yilini temsilen toplamda 1923 adet üretilecek olan Fiorino 100. Yil Serisi'nde orta konsolunda, aracin numarasinin yazili oldugu Özel Seri Numara Rozeti de yer aliyor.

Fiat Fiorino, kompakt boyutu, fonksiyonel yapisi, sürüs özellikleri, yüksek dayaniklilik seviyesi, ekonomik ve çevreci özellikleriyle öne çikiyor.

Fiorino, 100. Yil Özel Serisi’nde EBD destekli ABS, ESP, ASR, yokus kalkis destegi, sürücü ve yolcu ön ve yan hava yastigi, klima, yagmur sensörü, karanlik sensörü, isitmali ön sürücü ve yolcu koltuklari, elektrikli ve isitmali yan aynalar, fonksiyonel deri direksiyon simidi ve vites topuzu, alüminyum alasimli jantlar, 7 inç tablet ekran ile Apple CarPlay ve Android Auto teknolojisini standart olarak yer aliyor.

Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyon ile devreye alinan özel seri 690 bin 900 TL’lik fiyat ile satisa sunuluyor.