Çocuk Nörolojisi Uzmani Prof. Dr. Mehmet Ibrahim Turan Medical Point'teGökhan Yildiz

Çocuk Nörolojisi Uzmani Prof. Dr. Mehmet Ibrahim Turan Medical Point'teGökhan Yildiz

ISTANBUL (AA) - Çocuk Nörolojisi Uzmani Prof. Dr. Mehmet Ibrahim Turan, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde hasta kabulüne basladi.

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nden yapilan açiklamaya göre, hastane, Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Klinigi ve çocuk yan dal branslariyla bölgede öne çikmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Çocuk Nörolojisi Uzmani Prof. Dr. Turan da hastane bünyesinde hizmet vermeye basladi.

Turan, 2003'te Gaziantep Üniversitesi Tip Fakültesi'nde tip egitimini tamamladi. 2009'da Istanbul Göztepe Egitim ve Arastirma Hastanesi Medeniyet Üniversitesi'nde Çocuk Sagligi ve Hastaliklari alaninda uzmanligini tamamlayan Turan, Atatürk Üniversitesi'nde yan dal uzmanligini Çocuk Nöroloji alaninda gerçeklestirdi.

Türkiye'nin bir çok yerinde görev yapan Turan, 2013-2015 yillari arasinda Gazi Yasargil Egitim ve Arastirma Hastanesi'nde Çocuk Nörolojisi Uzmani olarak, 2015-2017 yillari arasinda Pamukkale Üniversitesi Çocuk Nörolojisi Kurucu Ögretim Üyesi olarak görev yapti.

Gaziantep Üniversitesi Tip Fakültesi Çocuk Nöroloji Bilim Dali'nda ögretim üyesi olarak Yenidogan Bilim Dali Baskanligi'nda da hizmet veren Turan, ayni zamanda Çocuk Nöroloji Dernegi ve Gaziantep Tabip Odasi Üyesi.

2012'de Atatürk Üniversitesi'nin gerçeklestirmis oldugu Bilimsel Yayin Tesvik Ödüllerinin de sahibi olan Turan'in ilgi alanlari ise çocukluk çagi nörolojik hastaliklari, çocukluk çagi konvülziyonlari, atesli havaleler, epilepsi, riskli bebek takibi, gevsek bebek (hipotonik) sendromu, serebral palsi (Beyin Felci), çocukluk çagi damar hastaliklari, çocukluk çagi bas agrilari ve migren, nörogenetik hastaliklar, yürüme bozukluklari, yürüme ve oturmada gecikmeler, çocukluk çagi gelisim gerilikleri, nörometabolik ve nörokutanöz hastaliklar, kas hastaliklari, ögrenme güçlügü, hareket bozukluklari ve nöropatiler olarak öne çikmaktadir.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Nörolojisi Klinigi'nde tüm çocukluk çagi nörolojik hastaliklarinin güncel tani, takip ve tedavisi gerçeklestiriliyor.