Altay-Göztepe maçinin ardindanAli Korkmaz- Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu: "Önümüzdeki maçlarda bu maglubiyeti telafi etme yoluna gidecegiz" - Göztepe Teknik Direktörü Radomir Kokovic: "Ikinci yari daha iyi oynamaya basladik. Daha sonra da galip gelmenin bir yolunu bulduk"

Altay-Göztepe maçinin ardindanAli Korkmaz- Altay Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu:
"Önümüzdeki maçlarda bu maglubiyeti telafi etme yoluna gidecegiz"
- Göztepe Teknik Direktörü Radomir Kokovic:
"Ikinci yari daha iyi oynamaya basladik. Daha sonra da galip gelmenin bir yolunu bulduk"

IZMIR (AA) - Trendyol 1. Lig'in 4. haftasinda Göztepe'ye 1-0 maglup olan Altay'in teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, "Önümüzdeki maçlarda bu maglubiyeti telafi etme yoluna gidecegiz." dedi.

Göksu, maçtan sonra yaptigi degerlendirmede, son saniyede yedikleri golle maglup olduklari için üzgün olduklarini söyledi.

Önlerinde milli maç arasi oldugunu hatirlatan Göksu, "Milli maçtan sonra da maraton devam edecek. Artik önümüze bakacagiz. Önümüzdeki maçlarda bu maglubiyeti telafi etme yoluna gidecegiz." diye konustu.


- Radomir Kokovic: "Ikinci yari daha iyi oynamaya basladik"


Göztepe Teknik Direktörü Radomir Kokovic ise galibiyeti taraftarlarina armagan ettiklerini dile getirdi.

Altay'i da tebrik eden Kokovic, sunlari kaydetti:

"Siki bir maç oldu, baskinin yüksek derecede oldugu bir maçti. Belki disaridan göze hos gelen bir futbol yoktu ama bu tarz maçlar böyle oluyor. Ilk yaridaki oyundan memnun degildim, ikinci yarida bazi taktiksel degisiklikler yaptik. Ikinci yari daha iyi oynamaya basladik. Daha sonra da galip gelmenin bir yolunu bulduk. Su anda yasadigim mutluluktan daha büyük bir mutluluk yasayamam."

Kokovic, maçin sonunda yasanan olaylarla ilgili üzgün oldugunu belirterek, "Bu tarz büyük derbilerde bunlar yasanabiliyor. Gerçekten tansiyonun çok yüksek oldugu maçlar bunlar. Ama biz Altay'a büyük bir saygi duyuyoruz. Onlar bizim en önemli rakiplerimizden bir tanesi, tabii oyunculari da anliyorum. Onlar da maçin o son saniyesinde bu yüksek tansiyonun sonunda gerilimin içinde bulabiliyorlar kendilerini ama ben bir daha böyle bir seyin yasanmamasini diliyorum." ifadelerini kullandi.