AK Parti Yerel Yönetimler Baskani Yilmaz, Osmaniye'de konustu:Bekir Ömer Fansa,Ümit Kahriman- "Biz, birbirimize nöbeti aktara aktara devam edip giden bir siyasi misyonun, davanin mensuplariyiz. Bunun özünde insan var"

AK Parti Yerel Yönetimler Baskani Yilmaz, Osmaniye'de konustu:Bekir Ömer Fansa,Ümit Kahriman- "Biz, birbirimize nöbeti aktara aktara devam edip giden bir siyasi misyonun, davanin mensuplariyiz. Bunun özünde insan var"

OSMANIYE (AA) - AK Parti Yerel Yönetimler Baskani ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yilmaz, partilerinin insan odakli bir hizmet hareketi oldugunu belirterek, "Biz, birbirimize nöbeti aktara aktara devam edip giden bir siyasi misyonun, davanin mensuplariyiz. Bunun özünde insan var." dedi.

Yilmaz, AK Parti Osmaniye Il Baskanligini ziyaret etti, partililerle bir araya geldi.

Osmaniye'de dün uyusturucu baskini yapilan evdeki süphelinin ekiplere tabancayla ates etmesi sonucu sehit olan Jandarma Astsubay Kidemli Basçavus Hasan Bozkurt'un yakinlarina bassagligi, yaralilara geçmis olsun dileginde bulunan Yilmaz, katilimcilarla dua etti.

Yilmaz, firsat buldukça teskilat mensuplariyla aralarindaki iletisimi güçlendiren programlarda bir araya geldiklerini söyledi.

AK Parti'nin bir hizmet hareketi oldugunu vurgulayan Yilmaz, söyle konustu:

"Biz bir hizmet hareketiyiz. Biz, diger siyasi partiler gibi 'bir ideolojiyi bir yerde hakim kilalim, sonra hakim kildigimiz bu ideolojinin sayesinde biz de oralarda çesitli makamlar, rütbeler elde edelim' diyen bizim siyasi muhaliflerimizin düsünceleri gibi düsüncelere sahip bir hareket degiliz. Biz, birbirimize nöbeti aktara aktara devam edip giden bir siyasi misyonun, davanin mensuplariyiz. Bunun özünde insan var. Digerlerinin yaptigi iste insan yok mu? Çok az var. Ben oldugunu da hiç zannetmiyorum. Çünkü onlar hizmet odakli degiller. Hizmet odakli olmayan hiçbir hareket, merkezine insani almaz, ideolojiyi alir, ideolojiyi yaymaya çalisir. Yaydigi ideolojinin elde ettigi gücü, o ideolojiyi yayan insanlarin omzuna rütbe, makam olarak dönmesini saglar."

Bu kapsamda 6'li masa örnegini veren Yilmaz, onlarin seçimi kazanmalari halinde kimin hangi makama gelecegini konustugunu, insan ve ülkenin herhangi bir politikasiyla ilgili konusmadiklarini belirtti.

AK Parti siyasi hareketinin kuruldugu günden bu yana yüzlerce problemle karsilastigini dile getiren Yilmaz, bunlarin hepsini "kulun duasi, Allah'in rizasi" sayesinde astiklarini ve asacaklarini kaydetti.

Yilmaz, daha sonra partililerle basina kapali görüstü.