AK Parti Grup Baskanvekili Yenisehirlioglu, Manisa'daki STK temsilcileriyle bulustu: Ahmet Bayram- "Daha yapacak çok isimiz var. Hiçbir alanda ve duraklamaya veya gerilemeye mahal vermeden dogru hedefler, kararlar ve adimlar yoluyla büyük ve güçlü Türkiye'yi insa etmek için var gücümüzle çalisacagiz"

AK Parti Grup Baskanvekili Yenisehirlioglu, Manisa'daki STK temsilcileriyle bulustu: Ahmet Bayram- "Daha yapacak çok isimiz var. Hiçbir alanda ve duraklamaya veya gerilemeye mahal vermeden dogru hedefler, kararlar ve adimlar yoluyla büyük ve güçlü Türkiye'yi insa etmek için var gücümüzle çalisacagiz"

MANISA (AA) - AK Parti Grup Baskanvekili Bahadir Yenisehirlioglu, "Daha yapacak çok isimiz var. Hiçbir alanda ve duraklamaya veya gerilemeye mahal vermeden dogru hedefler, kararlar ve adimlar yoluyla büyük ve güçlü Türkiye'yi insa etmek için var gücümüzle çalisacagiz." dedi.

Yenisehirlioglu, partisinin Yunusemre Ilçe Baskanliginca kentteki bir otelde düzenlenen sivil toplum kurulusu temsilcileri bulusmasinda, mayis ayindaki seçimlerin ardindan millete hizmet için yogun bir sekilde çalistiklarini, "Türkiye Yüzyili" vizyonu kapsaminda hayata geçirebilecekleri projelere odaklandiklarini söyledi.

Türkiye Yüzyili'nin kalkinmanin ve barisin da yüzyili olacagini belirten Yenisehirlioglu, sunlari kaydetti:

"Türkiye Yüzyili gücün de yüzyilidir. Yerli ve milli kalkinma stratejileri dogrultusunda attigimiz her adim ve kazandigimiz her basari, ülkemizin gücüne güç katmaktadir ve biz buna sahitlik yapiyoruz. Ülkemizin siyasi ve ekonomik bir güç olarak küresel düzeyde yükselisi ahenkli bir yönetimle ve daha da gelistirebilecegimiz altyapilarla sürdürülecektir. Daha yapacak çok isimiz var. Hiçbir alanda ve duraklamaya veya gerilemeye mahal vermeden dogru hedefler, kararlar ve adimlar yoluyla büyük ve güçlü Türkiye'yi insa etmek için var gücümüzle çalisacagiz."

Bugün düzenledigi basin toplantisinda sorulan soru üzerine CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun TBMM disinda kalmasiyla ilgili paylastigi düsüncelerinin farkli algilandigini ve sözlerinin baglamindan kopartildigini dile getiren Yenisehirlioglu, "Cumhurbaskanimizin evveliyattaki durumuyla bu mevzuyu birbirine karistirmak kötü niyetten baska bir sey degildir. Sözlerimin, 'Sayin Cumhurbaskanimiza söyleyelim de Kemal Kiliçdaroglu'nu meclise tasisin' mevzularina vardirilmasi trajikomiktir. Her akil sahibi, her normal zeka seviyesindeki insan benim orada ne konustugumu çok net algilamistir." ifadelerini kullandi.

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur da Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in New York'ta görüstügü Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk'i yatirim için Türkiye'ye davet etmesine deginerek, Musk'in Türkiye'de olasi bir otomobil fabrikasi yatirimi kararinda Manisa'yi seçmesi için kentteki sivil toplum kurulusu temsilcilerinden destek istedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arinç da Manisa'nin bütün potansiyeliyle büyümek zorunda olduguna dikkati çekerek, farkli siyasi düsüncelere sahip olsa da her Manisalinin kente deger katmak için bir arada olmasi gerektigini vurguladi.