AK Parti Genel Baskanvekili Kurtulmus, Sultangazi'de ilçe teskilatiyla bir araya geldi:Mustafa Hatipoglu- "Allah'in izniyle 14 Mayis 2023 de Türkiye siyaseti bakimindan yeni bir milat, yeni bir dönemin baslangici olur. Sayin Cumhurbaskanimiz yeniden sizin gayretinizle, milletin teveccühüyle yeniden cumhurbaskani seçilecek, AK Parti'de parlamentonun açik ara birinci partisi olarak yolumuza devam edecegiz" - "Seçim günü faaliyetlerimizi de eksiksiz yerine getirecegiz. Sandiklarimizda AK Parti'nin

AK Parti Genel Baskanvekili Kurtulmus, Sultangazi'de ilçe teskilatiyla bir araya geldi:Mustafa Hatipoglu- "Allah'in izniyle 14 Mayis 2023 de Türkiye siyaseti bakimindan yeni bir milat, yeni bir dönemin baslangici olur. Sayin Cumhurbaskanimiz yeniden sizin gayretinizle, milletin teveccühüyle yeniden cumhurbaskani seçilecek, AK Parti'de parlamentonun açik ara birinci partisi olarak yolumuza devam edecegiz"
- "Seçim günü faaliyetlerimizi de eksiksiz yerine getirecegiz. Sandiklarimizda AK Parti'nin

ISTANBUL (AA) - AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, "Allah'in izniyle 14 Mayis 2023 de Türkiye siyaseti bakimindan yeni bir milat, yeni bir dönemin baslangici olur. Sayin Cumhurbaskanimiz yeniden sizin gayretinizle milletin teveccühüyle yeniden cumhurbaskani seçilecek, AK Parti'de parlamentonun açik ara birinci partisi olarak yolumuza devam edecegiz." dedi.

AK Parti Sultangazi Ilçe Baskanligi'nda, AK Parti Sultangazi 3. Kademe Ilçe Yönetim Kurullari, mahalle baskanlari ve meclis üyeleriyle gerçeklestirdigi teskilat toplantisinda konusan Kurtulmus, 21 yildir iktidarda olduklarini ve en büyük güçlerinin teskilatlari oldugunu dile getirdi.

Kurtulmus, millete hizmet etmenin kendi siyasetlerinin merkezi oldugunu belirterek, "Bugün Türkiye'de üye sayisi 11,5 milyonu asmis olan bir büyük siyasi kadroyuz. Kolay degil, 11,5 milyon üye dünyanin en büyük sivil toplum kuruluslarindan birisine sahip olmak demektir. Bu üyelerimiz, üyelerimizi kaydedenler, hem üyelerimizle irtibatimizi sürdürenler, mahalle çalismalarimiz, ev ev, yüz yüze yaptigimiz bütün bu çalismalarimizda itici gücümüz, esas gücümüz, asli huzurumuz, teskilat mensuplarimiz, kadin kollarimizdir, gençlik kollarimizdir, ana kalelerimizdir." diye konustu.

Siyasetin aslinin yüz yüze temastan geçtigini belirten Kurtulmus, her kapinin hangi görüsten olursa olsun çalinmasi gerektigini, herkese kendilerini anlatmak zorunda olduklarini söyledi.

Kurtulmus, seçim sürecine girildikten sonra teskilat olarak hemen seçim faaliyetlerine basladiklarini, kendileri için asil olan meselenin oy almak degil, milletin gönlüne girmek oldugunu vurguladi.

- "Bu seçimde milletimizin gönlünden düsmemeyi basaracagiz"

AK Parti'nin milletin gönlüne girme konusunda en basarili parti oldugunu söyleyen Kurtulmus, "Hani adam diyor ya 'Çikmissin, yenmis de yenmis, yenmis de yenmis, yenmis de yenmis.' Bu bütün zaferlerin girdigi 13 seçimi kazanmis olmasinin ana sebebi sayin Cumhurbaskanimizin ve AK Parti'nin milletin gönlüne girmeyi basarmis olmasidir. Simdi bu seçimde de Allah'in izniyle gönlüne girmeyi basardigimiz milletimizin gönlünden düsmemeyi basaracagiz." ifadelerini kullandi.

Kurtulmus, Türkiye'nin geldigi noktadaki kazanimlarinin önemini özellikle genç nesle çok iyi aktaracaklarini belirterek, "Allah'in izniyle de 14 Mayis 2023 de Türkiye siyaseti bakimindan yeni bir milat, yeni bir dönemin baslangici olur. Sayin Cumhurbaskanimiz yeniden sizin gayretinizle milletin teveccühüyle yeniden cumhurbaskani seçilecek, AK Parti'de parlamentonun açik ara birinci partisi olarak yolumuza devam edecegiz." dedi.

Milli savunma sanayisinde büyük basarilar elde edilmeseydi, seçime zayif girmis olacaklarini dile getiren Kurtulmus, sözlerini söyle sürdürdü:

"Biz mesela Ayasofya'nin ibadete açilmasi gibi alanlarda kazanimlarimizi gerçeklestirmemis olsaydik, bu seçime daha zayif girmis olacaktik. Biz Türkiye'nin uluslararasi alanda rekabet edebilir bir ülke olmasi için altyapiyi hazirlamasaydik, simdi daha zayif bir sekilde seçime girecektik. Altyapisi hem maddi anlamda kuvvetli, hem manevi anlamda kuvvetli bir Türkiye sizlerin gayretiyle belli bir seviyeye geldi.

Simdi yeni bir dönem basliyor, yeni bir kapiyi açiyoruz, yeni bir miladi yasiyoruz. Milat Türkiye Yüzyili'nin basliyor olmasidir. Allah'in izniyle biz içinde yasadigimiz için farkinda degiliz, ama ileride Türkiye tarihini yazanlar 14 Mayis 2023 seçimiyle birlikte Türkiye'nin nasil önemli bir döneme geçtigini, nasil Türkiye'nin tabiri caizse sinif atladigini, Türkiye'nin nasil dünyada çok daha etkili bir ülke haline geldigini anlatacaklardir."

- "Sandiga yansimis oyun zayi olmamasi için mücadele edecegiz"

Kurtulmus, seçim sürecinde saha çalismalarinin seçim kampanyasinin birinci adimi oldugunu, ikinci adiminin ise seçim günü yapilan çalismalar oldugunu ifade etti.

Seçim günü çalismalarina aylar öncesinden hazirlandiklarini belirten Kurtulmus, "Yani her bir okulda, her bir sinifta, her bir sandikta olmamiz gerekir. Her bir ilçe seçim kuruluna sahip olmamiz gerekir. Seçim günü faaliyetlerimizi de eksiksiz yerine getirecegiz. Sandiklarimizda AK Parti'nin müsahitleri fevkalade güçlü bir sekilde var olacak ve böylece seçim günü, vatandasimizin sandiga yansimis olan bir tek oyunun dahi zayi olmamasi için bütün gücümüzle mücadele edecegiz." diye konustu.

Sandiklar açildiktan sonra üçüncü adimin basladigini söyleyen Kurtulmus, sunlari kaydetti:

"Nihai sonuçlar elde edilinceye, ilçe seçim kurulu sonuçlari belirleninceye, tespit edinceye kadar ve hatta il seçim kurullarindaki genel olarak seçimin sonuçlari elde edilinceye kadar hiçbir arkadasimiz vazifesinden bir sekilde vazgeçmeyecek. Tabiri caizse hiç kimse Uhud'daki dagini terk etmeyecek.

Böylece sandiklarimiza ve sandik sonuçlarimiza sahip olacagiz. Ümit ediyorum ki sandiklar açildiginda Recep Tayyip Erdogan yeniden Türkiye Cumhurbaskani, AK Parti yeniden Türkiye'de açik ara birinci parti, Cumhur Ittifaki da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin hakim olan ittifaki olacak ve Türkiye Yüzyili istikametinde yolumuza kosar adim devam edecegiz."