Sağlık ocakları açıldı mı, ne zaman açılacak? Sağlık ocakları 9 gün kapalı olacak mı?

Sağlık ocaklarının açılacağı tarih, hasta ve hasta yakınları tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Kurban Bayramı için alınan 9 günlük tatil kararı sonrasında, sağlık ocaklarına gidip aile hekimlerine muayene olmak ve ilaç yazdırmak isteyen vatandaşlar, sağlık ocaklarının ne zaman açılacağını sorguluyor. İşte ayrıntılar...2024 Kurban Bayramı resmi tatili sebebiyle, sağlık ocakları da tatile giren kurumlar arasında yer aldı. Peki, Sağlık ocakları açıldı mı, ne zaman açılacak? Sağlık ocakları 9 gün kapalı olacak mı?SAĞLIK OCAKLARI NE ZAMAN AÇILACAK? Kamudaki sağlık çalışanları, 15 Haziran Cumartesi ile 23 Haziran Pazar günleri arasında izinli olacak. 24 Haziran'dan itibaren sağlık kurumları normal işleyişlerine dönecek..

Sağlık ocakları açıldı mı, ne zaman açılacak? Sağlık ocakları 9 gün kapalı olacak mı?
Sağlık ocakları açıldı mı, ne zaman açılacak? Sağlık ocakları 9 gün kapalı olacak mı?

Sağlık ocaklarının açılacağı tarih, hasta ve hasta yakınları tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Kurban Bayramı için alınan 9 günlük tatil kararı sonrasında, sağlık ocaklarına gidip aile hekimlerine muayene olmak ve ilaç yazdırmak isteyen vatandaşlar, sağlık ocaklarının ne zaman açılacağını sorguluyor. İşte ayrıntılar...

2024 Kurban Bayramı resmi tatili sebebiyle, sağlık ocakları da tatile giren kurumlar arasında yer aldı. Peki, Sağlık ocakları açıldı mı, ne zaman açılacak? Sağlık ocakları 9 gün kapalı olacak mı?

SAĞLIK OCAKLARI NE ZAMAN AÇILACAK? Kamudaki sağlık çalışanları, 15 Haziran Cumartesi ile 23 Haziran Pazar günleri arasında izinli olacak. 24 Haziran'dan itibaren sağlık kurumları normal işleyişlerine dönecek..