Beşiktaş'ta doğalgaz patlaması

İstanbul Beşiktaş'taki bir apartman dairesinde doğalgaz patlaması yaşandı. Patlamanın şiddetiyle dairenin camları kırıldı, duvarlarında hasar meydana geldi. Çevre binalar ve yoldaki araçlar da patlamadan zarar gördü. Patlamada yaralanan 1 işçi hastaneye kaldırıldı.İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Türkali Mahallesi'ndeki 4 katlı binanın tadilat yapılan ikinci katındaki dairede doğalgaz patlaması meydana geldi.Patlama nedeniyle daireden kopan beton parçaları sokakta park halindeki 2 otomobilin üzerine düştü, çevredeki bazı binaların camları da zarar gördü.İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis, sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi.Patlamada yaralanan 1 işçi sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü.Ekiplerin dairedeki patlamanın nedenini belirlemek için incelemeleri sürüyor.

Beşiktaş'ta doğalgaz patlaması
Beşiktaş'ta doğalgaz patlaması

İstanbul Beşiktaş'taki bir apartman dairesinde doğalgaz patlaması yaşandı. Patlamanın şiddetiyle dairenin camları kırıldı, duvarlarında hasar meydana geldi. Çevre binalar ve yoldaki araçlar da patlamadan zarar gördü. Patlamada yaralanan 1 işçi hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Türkali Mahallesi'ndeki 4 katlı binanın tadilat yapılan ikinci katındaki dairede doğalgaz patlaması meydana geldi.
Patlama nedeniyle daireden kopan beton parçaları sokakta park halindeki 2 otomobilin üzerine düştü, çevredeki bazı binaların camları da zarar gördü.
İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis, sağlık ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi.
Patlamada yaralanan 1 işçi sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü.
Ekiplerin dairedeki patlamanın nedenini belirlemek için incelemeleri sürüyor.