Alper Gezeravcı trafik kazası geçirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesi D-100 kara yolunda Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın içinde bulunduğu otomobile, bir midibüs arkadan çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Gezeravcı ve otomobildeki iki kişi tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu otomobile, D-100 kara yolunun Kocaeli İzmit geçişinde bir servis midibüsü arkadan çarptı.Kaza saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Gezeravcı ve otomobildeki iki kişi kazadan yara almadan kurtuldu ancak kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, hastaneye gelerek Gezeravcı'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yavuz, çıkışta yaptığı açıklamada kazanın D-100 kara yolunda bir servis aracının Gezeravcı'nın içinde bulunduğu otomobile arkadan çarpması sonucu meydana geldiğini söyledi. Otomobilde bulunan Gezeravcı ile 2 kişinin kontrol amaçlı hastaneye getirilerek gerekli tetkiklerin yapıldığını aktaran Yavuz, "Herhangi bir yaralanma tespit edilmemiştir. Kontrol amaçlı hastanemizde bulunuyor. Geçmiş olsun." dedi. Gezeravcı, tetkiklerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Alper Gezeravcı trafik kazası geçirdi
Alper Gezeravcı trafik kazası geçirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesi D-100 kara yolunda Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın içinde bulunduğu otomobile, bir midibüs arkadan çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Gezeravcı ve otomobildeki iki kişi tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu otomobile, D-100 kara yolunun Kocaeli İzmit geçişinde bir servis midibüsü arkadan çarptı.
Kaza saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Gezeravcı ve otomobildeki iki kişi kazadan yara almadan kurtuldu ancak kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, hastaneye gelerek Gezeravcı'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yavuz, çıkışta yaptığı açıklamada kazanın D-100 kara yolunda bir servis aracının Gezeravcı'nın içinde bulunduğu otomobile arkadan çarpması sonucu meydana geldiğini söyledi. Otomobilde bulunan Gezeravcı ile 2 kişinin kontrol amaçlı hastaneye getirilerek gerekli tetkiklerin yapıldığını aktaran Yavuz, "Herhangi bir yaralanma tespit edilmemiştir. Kontrol amaçlı hastanemizde bulunuyor. Geçmiş olsun." dedi. Gezeravcı, tetkiklerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.