Vodafone Her Sey Yanimda, ikinci kez "Yilin Teknoloji Pazaryeri" seçildiAbdulselam Durdak-400 bini askin oy kullanilan ödül programinda, Vodafone Her Sey Yanimda müsteri odakli yaklasimi ve dijital deneyim kalitesi ile ödülü almaya hak kazandi

Vodafone Her Sey Yanimda, ikinci kez "Yilin Teknoloji Pazaryeri" seçildiAbdulselam Durdak-400 bini askin oy kullanilan ödül programinda, Vodafone Her Sey Yanimda müsteri odakli yaklasimi ve dijital deneyim kalitesi ile ödülü almaya hak kazandi

ISTANBUL (AA) – Vodafone Her Sey Yanimda ile üst üste ikinci kez "Yilin Teknoloji Pazaryeri" ödülünü aldi.

Vodafone açiklamasina göre, Sirket, ulusal ve uluslararasi düzeydeki basarilarina yenilerini eklemeye devam ediyor. Vodafone, Pazarlama Türkiye tarafindan düzenlenen ve Türkiye’de halk oylamasiyla gerçeklesen en büyük ve prestijli ödül programlarindan biri olan E-Ticaret Ödülleri’nde, dijital pazaryeri Vodafone Her Sey Yanimda ile üst üste ikinci kez “Yilin Teknoloji Pazaryeri” ödülünü aldi. Toplamda 400 bini askin oy kullanilan ödül programinda, Vodafone Her Sey Yanimda müsteri odakli yaklasimi ve dijital deneyim kalitesi ile ödülü almaya hak kazandi.

Açiklamada konuya iliskin degerlendirmesine yer verilen Vodafone Her Sey Yanimda Genel Müdürü Yusuf Aysal, sunlari kaydetti:

"Türkiye’nin en hizli büyüyen yeni nesil baglanti ve dijital servisler sirketi olma hedefiyle çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu anlayisla hayata geçirdigimiz Her Sey Yanimda platformumuzla müsterilerimize online alisverislerini uygun fiyatlarla, rahat, hizli ve kolay bir sekilde yapma imkâni sunuyoruz. Her gün yenilenen kampanyalarimizla müsterilerimizin hayatini kolaylastiriyoruz.

Platformumuzun Türkiye’de halk oylamasiyla gerçeklesen en büyük ve prestijli ödül programlarindan E-Ticaret Ödülleri’nde üst üste ikinci kez ‘Yilin Teknoloji Pazaryeri’ ödülünü almasindan mutluluk duyduk. Vodafone’un dijital dönüsümündeki bir yolculugu olan Her Sey Yanimda’nin bu ödülü almasi, müsterilerimize en iyi dijital deneyimi sunma vizyonumuzu ve müsteri odakli yaklasimimizi destekleyen önemli bir basari oldu. Vodafone olarak, müsterilerimizin yaninda olmaya devam edecegiz."

-Toplam 400 bini askin oy kullanildi

Açiklamada aktarilanlara göre, E-Ticaret Ödülleri, bu yil “Dijital Dönüsüm, Müsteri Deneyimi ve Sadakati” temasiyla düzenlenen E-Ticaret Zirvesi’nde sahiplerini buldu. Her yil Pazarlama Türkiye’nin ev sahipliginde gerçeklestirilen E-Ticaret Zirvesi, teknoloji girisimlerini, dijitallesen sirketleri, B2B ve B2C sirketlerini, medya ve is dünyasinin degerli isimlerini, sektörde fark yaratanlari, çesitli markalari ve geleneksel perakendecileri bir araya getirmeyi ve e-ticaret sirketlerinin dijital dönüsümüne isik tutmayi hedefliyor. E-ticaret dünyasinin strateji ve trendlerinin ele alindigi zirve kapsaminda bu yil yapilan oylamada 400 bini askin oy kullanildi.

-Yaklasik 5 milyon ürün sunuluyor

Vodafone Her Sey Yanimda’da "Cep Telefonlari, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Süpermarket, Kozmetik ve Kisisel Bakim, Anne-Bebek, Moda, Ayakkabi-Çanta-Aksesuar, Ev-Yasam, Hobi-Ofis-Kirtasiye, Spor ve Outdoor, Pet Shop, Oto Aksesuar ve Altin-Pirlanta" olmak üzere farkli kategorilerde yaklasik 5 milyon ürün sunuluyor. Toplamda 4 binden fazla magazanin faaliyet gösterdigi Vodafone Her Sey Yanimda, bugüne kadar yaklasik 170 milyon kez ziyaret edildi. Toplam 37 milyon tekil ziyaretçi sayisina ulasan platformun müsteri sayisi ise 2 milyona yaklasti.