Türkiye Sigorta, sektörünün en itibarli sirketleri arasinda yer aldiUgur Aslanhan

Türkiye Sigorta, sektörünün en itibarli sirketleri arasinda yer aldiUgur Aslanhan

ISTANBUL (AA) - Türkiye Sigorta, en itibarli kurum ve markalarin belirlendigi Türkiye Itibar Endeksi Arastirmasi'nda sektörünün en itibarli firmalari arasinda yer aldi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, bu yil 12'ncisi gerçeklestirilen ve 65 farkli sektörde Türkiye'nin en itibarli kurum ve markalarinin belirlendigi Türkiye Itibar Endeksi Arastirmasi'nin sonuçlari açiklandi.

Beykoz Üniversitesi akademik destegi ve Bursa Teknik Üniversitesi raportörlügünde Türkiye çapinda 15 bin kisinin katilimiyla gerçeklestirilen arastirmada, Türkiye Sigorta, sektöründeki 33 itibarli firma arasinda yer aldi.

Açiklamada konuya iliskin degerlendirmeleri yer alan Türkiye Sigorta Kurumsal Iletisim ve Marka Yönetimi Direktörü Selda Çamlibel Özkoyuncu, 3 yil gibi kisa bir sürede sigorta sektöründe Türkiye'nin en itibarli firmalari arasinda yer almaktan gurur duyduklarini bildirdi.

Özkoyuncu, "Itibar endeksi raporu sayesinde gelecek yol haritamizi çizerken kamuoyu ve hedef kitlelerde nasil algilandigimizi, güçlü yönlerimizi ve güçlendirmemiz gereken alanlari görme firsati yakaladik. Arastirma sonucundan çikan degerli bulgulardan da faydalanarak müsterilerimizin güvenini kazanmaya ve sektördeki öncülügümüzü pekistirmeye devam edecegiz." ifadelerini kullandi.