Huawei yeni giyilebilir cihazlarini 14 Eylül'de Barselona'da duyuracakFatma Eda Topcu

Huawei yeni giyilebilir cihazlarini 14 Eylül'de Barselona'da duyuracakFatma Eda Topcu

ISTANBUL (AA) - Huawei yeni giyilebilir cihazlarini 14 Eylül'de Barselona'da "Fashion Forward" temasiyla gerçeklestirecegi lansmanda duyuracak.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Huawei, yaklasan yeni ürün lansmaninda giyilebilir ürünler pazarinda büyük bir siçrama yapmaya hazirlaniyor. 14 Eylül'de Barselona'da "Fashion Forward" temasiyla gerçeklesecek lansman, markanin giyilebilir ürünlerdeki basarili yolculugunun 10. yil dönümünü kutlarken teknoloji ve stil arasinda köprü kurmaya odaklandigina isaret ediyor.

Verilen bilgiye göre, giyilebilir ürünler sektöründe de dikkatleri üzerine çekecek küresel ürün stratejisini paylasmaya hazirlanan Huawei, WATCH Ultimate akilli saati ile baslattigi tasarim felsefesini, "Fashion Forward" temasina uygun olarak daha da gelistirecek.

Huawei'nin bir kez daha hem teknoloji hem de moda alaninda trendleri belirlemesi ve giyilebilir cihazlar alanindaki liderligini daha da saglamlastirmasi beklenen lansmanda tanitilacak yeni HUAWEI WATCH GT serisi çok yakinda Türkiye'de de satisa sunulacak.

Sirketin Barselona'da gerçeklestirecegi lansmana kayit yapan izleyiciler, yeni WATCH GT Serisi'nden satin alirken kullanabilecegi 300 TL indirim kuponu kazanmanin yaninda, sinirli sayidaki FreeBuds 3 hediyelerinden birine de sahip olma sansi yakalayabilecek.