Hakkarigücü Kadin Futbol Takimi, Brezilyali kaleci transfer ettiSayim Harmanci- Ligde normal sezonu 7. sirada tamamlayan ve play-off'ta geçen yil elendigi Fenerbahçe ile eslesen Hakkarigücü, bu kez rakibine üstünlük kurarak bir üst tura çikmak istiyor - Takimin yeni transferi kaleci Michelle Aparecida: "Hep Brezilya'da oynadim. Ilk kez ülkemden ayriliyorum. Hakkarigücü'nde oldugum için mutluyum. Takimimla sampiyonluk yasayip iyi basarilar elde etmek istiyorum"

Hakkarigücü Kadin Futbol Takimi, Brezilyali kaleci transfer ettiSayim Harmanci- Ligde normal sezonu 7. sirada tamamlayan ve play-off'ta geçen yil elendigi Fenerbahçe ile eslesen Hakkarigücü, bu kez rakibine üstünlük kurarak bir üst tura çikmak istiyor
- Takimin yeni transferi kaleci Michelle Aparecida:
"Hep Brezilya'da oynadim. Ilk kez ülkemden ayriliyorum. Hakkarigücü'nde oldugum için mutluyum. Takimimla sampiyonluk yasayip iyi basarilar elde etmek istiyorum"

HAKKARI (AA) - SAYIM HARMANCI - Turkcell Kadin Futbol Süper Ligi ekiplerinden Hakkarigücü, play-off mücadeleleri öncesi Brezilyali kaleci Michelle Aparecida'yi transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Sezona yaptigi transferlerle iddiali baslayan ve ligin ilk devresinde A Grubu'nu namaglup 3. sirada tamamlayan Hakkarigücü, ikinci yarida yasadigi maglubiyetler nedeniyle sezonu 22 puanla 7. sirada bitirerek play-off oynamaya hak kazandi.

Play-off birinci turunda geçen sene elendigi Fenerbahçe ile eslesen mavi-beyazli ekip, hedefledigi sampiyonluga ulasmak için ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirdi.

Rakibine bu yil üstünlük kurarak üst tura çikmayi hedefleyen Hakkarigücü, Brezilya'dan Türkiye'ye baska bir kulüple görüsmek için gelen fakat anlasamayan 31 yasindaki Michelle Aparecida'yi transfer etti.

Ülkesindeki birçok ekipte oynayan tecrübeli eldiven, kente gelerek takimla çalismalara basladi.

Aparecida, AA muhabirine, takima katki saglamak için kente geldigini, bunun için elinden geleni yapacagini söyledi.

Kentte bulunmaktan mutluluk duydugunu ifade eden Aparecida, "1 Subat'ta Türkiye'ye geldim. Ilk kez bu sayede ülkeyi görme firsati buldum. Hep Brezilya'da oynadim. Ilk kez ülkemden ayriliyorum. Hakkarigücü'nde oldugum için mutluyum. Takimimla sampiyonluk yasayip iyi basarilar elde etmek istiyorum. Yüksek performans sergilemeyi hedefliyorum. Benim için yeni bir deneyim olacak." diye konustu.


- Dogan: "Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz. Bu, imkansiz degil"


Yardimci antrenör Cihat Dogan ise takimdaki eksik mevkilere transfer yapmak için çalisma yürüttüklerini dile getirdi.

Takimdan giden ve yeni gelecek isimlerin oldugunu, transfer çalismalarini ekip olarak yürüttüklerini belirten Dogan, sunlari kaydetti:

"Bir kalecimiz vardi. Biz de Brezilya'dan yeni bir kaleci transfer ettik. Arastirarak getirdigimiz bir kaleci. Antrenmanlarda da iyi oldugunu gördük. Tüm özelliklerine bakarak getiriyoruz. Yeni isimleri de takip ediyoruz. Takimimizi sekillendirip yolumuza bakmak istiyoruz. Sezon boyunca eksiklerimizi gözlemleyerek hareket ediyoruz. Iyi oynayan forma sansi bulacak. Ilk devreyi iyi götürdük. Ikinci devre istedigimiz gibi geçmedi. Kisitli kadromuz vardi. Bunun farkindaydik ve sikintisini yasadik. Simdi transferleri yapip güçlü bir kadro hazirliyoruz. Tüm rakiplerimizi analiz ediyoruz. Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz. Bu, imkansiz degil. Iyi bir ekibimiz var ve hepsi de var gücüyle çalisiyor."