Altinordu Kulübü Baskani Özkan'dan 12 Yas Alti Izmir Cup'a davet:Ali Korkmaz- "Bu topraklarin çocuklari, Avrupa’dan kendi yas grubuyla senlik havasinda 3 gün geçirecek"

Altinordu Kulübü Baskani Özkan'dan 12 Yas Alti Izmir Cup'a davet:Ali Korkmaz- "Bu topraklarin çocuklari, Avrupa’dan kendi yas grubuyla senlik havasinda 3 gün geçirecek"

IZMIR (AA) - Altinordu Kulübü Baskani Seyit Mehmet Özkan, 12 yas alti futbol takimlarinin katilimiyla 7-9 Nisan'da gerçeklestirecekleri Uluslararasi U12 Izmir Cup'in senlik havasinda geçecegini belirterek, herkesi organizasyona davet etti.

Özkan, yaptigi yazili açiklamada, 7 Nisan Cuma günkü organizasyona katilacak takimlarin Izmir'e gelmeye basladigini belirtti.

Turnuvanin açilisinin Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ve TFF Baskani Mehmet Büyükeksi'nin katilimiyla gerçeklestirilecegini bildiren Özkan, "Bu topraklarin çocuklari, Avrupa’dan kendi yas grubuyla senlik havasinda 3 gün geçirecek. Bu turnuvanin amaci illa ki yenmek degil, sampiyon olmak degil, 12 yas bunlar. Bunlar burada çocukluklarini yasasinlar. Degisik kültürlerden kendi yasitlari ile birlikte sportif karsilastirmalar yaparak kendi farkindaliklarini arttirsinlar, amacimiz bu." degerlendirmesinde bulundu.

Özkan, Kovid-19 salgini nedeniyle turnuvayi 2 kez yapamadiklarini hatirlatarak, sunlari kaydetti:

"Biz bilerek organizasyonun adini Altinordu Cup degil, U12 Izmir Cup koyduk. Ayni zamanda bu kente olan borcumuzu bir sekilde ödemeye çalisiyoruz. 40 yabanci ülke geliyor, hepsi çok ünlü. Hepsini teker teker saymayayim. Yani büyük bir senlik havasinda geçecek. Herkesi davet ediyoruz, gelsinler, simdi biz biraz önce maç izledik. Çok keyifliydi, her sey güzel. Çocuklar gülünce hepimiz daha mutlu oluyoruz.