Giresunspor Teknik Direktörü Keles, ligde kalacaklarina inaniyor:Atakan Çitlak- "Ligin geri kalan bölümünde bize en az 12 puan daha gerekli. Bunu basarabilecek güçteyiz, puan hesaplarimizi da buna göre yapiyoruz"

Giresunspor Teknik Direktörü Keles, ligde kalacaklarina inaniyor:Atakan Çitlak- "Ligin geri kalan bölümünde bize en az 12 puan daha gerekli. Bunu basarabilecek güçteyiz, puan hesaplarimizi da buna göre yapiyoruz"

GIRESUN (AA) - ATAKAN ÇITLAK- Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keles, ligde kalacaklarina inandiklarini belirterek, "Ligin geri kalan bölümünde bize en az 12 puan daha gerekli. Bunu basarabilecek güçteyiz, puan hesaplarimizi da buna göre yapiyoruz." dedi.

Keles, AA muhabirine yaptigi açiklamada, lige verilen milli maç arasinda çalismalara Giresun'daki kulüp tesislerinde devam ettiklerini söyledi.

Arayi en iyi sekilde geçirmeyi hedeflediklerini ifade eden Keles, 25 Mart Cumartesi günü Ordu'da 3. Lig ekiplerinden Orduspor 1967 ile hazirlik maçi oynayacaklarini belirtti.

Keles, ligde 26 haftanin geride kaldigini animsatarak, "Geride kalan haftalara bakilacak olursa çok da istedigimiz yerde degiliz. Çünkü son periyodu kötü geçiriyoruz. Ilk yariyi iyi geçirmistik, fakat son periyotta biraz zorlandik. Zaman zaman iyi oyunlarimiz da vardi ancak bunlari sonuçlara yansitamadik." diye konustu.

Sezon sonunda ligde kalmayi basaracaklarina inandiklarinin altini çizen Keles, su degerlendirmede bulundu:

"Önümüzde daha uzun bir maraton var. Geçen sene ligde kalmayi basarmistik. Bu sezon da ligde kalacagimizi düsünüyorum. Buradaki en büyük eksikliklerimizden biri transfer yapamamamiz. Rakiplerimiz ise güçlendi. Bu noktada bayagi sikintilar çekiyoruz. Eksilmemize ragmen iyi bir takim kurduk ve ligde kalacagiz. Alt grupta yer alan rakiplerimiz, Istanbulspor hariç, hepsi Gaziantep Futbol Kulübü ve Atakas Hatayspor'dan 3 puan alacak. Biz 6 puan alacagiz. Oradan bir avantajimiz var. Fakat ligin geri kalan bölümünde bize en az 12 puan daha gerekli. Bunu basarabilecek güçteyiz, puan hesaplarimizi da buna göre yapiyoruz."


- "Iyi sonuçlarla bizim de yönetimimizin elini güçlendirmemiz gerekiyor"


Haftalardir galip gelememe sanssizligini ligin 27. haftasinda Corendon Alanyaspor ile yapacaklari maçi kazanarak kirmak istediklerini vurgulayan Keles, ligde çikisa geçmek istediklerini kaydetti.

Keles, yeni yönetimin ellerinden geldigince oyunculara maddi destek sagladigina dikkati çekerek, "Oyuncularimizin moral ve motivasyonunu yüksek tutmaya çalisiyorlar çünkü zor günlerden geçiyoruz, çok sikintilar çektik. Bir nebze de bunlardan arindik. Iyi sonuçlarla bizim de yönetimimizin elini güçlendirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandi.

Giresunspor taraftarina da destek çagrisinda bulunan Keles, "Taraftarimiza büyük görevler düsüyor. Zor günler geçirdigimiz yerde takima sahip çikiyorlar, çikmaya da devam edeceklerdir. Çünkü biz buralara hiç de kolay gelmedik. Onlarin buradaki destegi bizim için çok önemli." diye konustu.