FLO'dan Anneler Günü için hediye alternatifleriTolga Yanik

FLO'dan Anneler Günü için hediye alternatifleriTolga Yanik

ISTANBUL (AA) - FLO, ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan çanta ve ayakkabi modelleriyle Anneler Günü için hediye alternatifi sunuyor.

Sirket açiklamasina göre, her yasa ve tarza uygun, modayi yakindan takip eden tarz sahibi annelere ayakkabi ve çanta alternatifi sunan FLO'nun ayakkabi koleksiyonunda, sneakerdan babete, loaferdan topuklu ayakkabiya kadar birçok model yer aliyor.

Sneaker koleksiyonunda yer alan krem ve bej renklerinin hakim oldugu kalin tabanli modeller sezon trendini yansitirken, disli ve yumusak taban özellikleriyle adimlara konfor katiyor. Sikligindan vazgeçmeyen kadinlar içinse pudra rengi, bej ve kahve tonlarindaki stiletto modelleri dikkati çekiyor.

Ayrica koleksiyonda yer alan hardal ve toprak renklerinin ön planda oldugu babetler ve loaferlar casual giyinmeyi seven annelere alternatif oluyor.

Koleksiyonda, annelerin siklikla tercih ettigi pastel, siyah ve beyaz tonlarinin hakim oldugu metal toka, kare mini topuk detayli modeller de yer alirken, kombinlerle uyum yakalayacak çanta ve cüzdan modelleri ise kullanim kolayligi sagliyor.