Çaykur Rizespor oyuncusu Halil Ibrahim Pehlivan, Erzurumspor maçini degerlendirdi:Muhittin Sandikçi- "Puan kaybina tahammülümüz yok. Insallah güzel oyun ve sonuçla 3 puani alip emin adimlarla ilerleriz"

Çaykur Rizespor oyuncusu Halil Ibrahim Pehlivan, Erzurumspor maçini degerlendirdi:Muhittin Sandikçi- "Puan kaybina tahammülümüz yok. Insallah güzel oyun ve sonuçla 3 puani alip emin adimlarla ilerleriz"

RIZE (AA) - Spor Toto 1. Lig'de 9 Nisan Pazar günü deplasmanda Erzurumspor FK ile karsilasacak Çaykur Rizespor'un defans oyuncusu Halil Ibrahim Pehlivan, puan kaybina tahammülleri olmadigini söyledi.

Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Spor Toto Süper Lig'den çekilme karari alan Gaziantep FK'den transfer edilen Halil Ibrahim, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptigi açiklamada, çok büyük ve degerli bir camiaya geldigini dile getirdi.

Camia olarak tek hedeflerinin dogrudan Spor Toto Süper Lig'e çikmak oldugunu vurgulayan 29 yasindaki sol bek, "Geçtigimiz hafta iyi oynamamiza ragmen kazanamadik ama buna ragmen çok büyük bir firsat kaçirmadik. Bütün ipler halen bizim elimizde. Önümüzde kalan 8 maçimizi kazandigimiz takdirde hiçbir rakibe bakmadan dogrudan Süper Lig'e çikacagiz." dedi.

Halil Ibrahim, Erzurumspor ile Istanbul'da karsilasacaklarina dikkati çekerek, "Bizim için zor bir deplasman maçi olacak. Hiçbir maç kolay degil. Kazanmak için elimizden geleni yapacagiz ve kazanacagimizi düsünüyorum. Puan kaybina tahammülümüz yok. Insallah güzel oyun ve sonuçla 3 puani alip emin adimlarla ilerleriz." diye konustu.

Süper Lig yarisinda önemli yatirimlar yapan takimlar oldugunun altini çizen deneyimli oyuncu, "Zor bir lig ve sonuna kadar bütün takimlar Süper Lig hedefini kovalayacak. Fikstüre baktigimiz zaman bir maç eksigimiz oldugu için avantajli gibi görünüyoruz. Rakiplerimiz ile maçlarimiz var. Umarim mutlu olan taraf biz oluruz." ifadelerini kullandi.

Halil Ibrahim, Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Gaziantep'ten zor bir süreçte Rize'ye geldigini anlatarak, "Adapte olmam zaman aliyor. Yeni bir sehir, takim arkadaslari, yeni hocamiz. Kendi performansimi sahada göstermek için elimden geleni yapiyorum. Zamana yaymam gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda en iyi performansimi yansitacagima inaniyorum." degerlendirmesinde bulundu.