Bandirmaspor-Eyüpspor maçinin ardindanRidvan Tandogan,Gökhan Dagli- Beyçimento Bandirmaspor Teknik Direktörü Ilker Püren: - "Oyuncularimla beraber hiç yilmadan, motivasyonumuzu bozmadan play-off için ilerlememiz gerekiyor" - Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez: - "Zorlanmamiza ragmen aldigimiz bu galibiyet bizi mutlu etti"

Bandirmaspor-Eyüpspor maçinin ardindanRidvan Tandogan,Gökhan Dagli- Beyçimento Bandirmaspor Teknik Direktörü Ilker Püren:
- "Oyuncularimla beraber hiç yilmadan, motivasyonumuzu bozmadan play-off için ilerlememiz gerekiyor"
- Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez:
- "Zorlanmamiza ragmen aldigimiz bu galibiyet bizi mutlu etti"

BALIKESIR (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasinda agirladigi Eyüpspor'a 1-0 yenilen Beyçimento Bandirmaspor'un teknik direktörü Ilker Püren, play-off hedefi dogrultusunda pes etmeden yollarina devam edeceklerini söyledi.

Püren, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda yaptigi açiklamada, belirledikleri oyun planini 80. dakikaya kadar uyguladiklarini kaydetti.

Kulübün hedefleri dogrultusunda bir oyun modeli olusturacaklarini belirten Püren, söyle konustu:

"Son ana kadar hedefimizden vazgeçmeyecegiz. Bundan sonraki maçlarimizda belki ilk 2 sansimizi azaltmis olabiliriz ama oyuncularimla beraber hiç yilmadan, motivasyonumuzu bozmadan play-off için ilerlememiz gerekiyor. Bunun için var gücümüzle çalisacagiz. Antrenörlüge basladigim günden beri hiçbir maglubiyetin faturasini baskasina çikarmadim. Basarmak istiyorsak öz elestirimizi yapmamiz gerekiyor. Hakemlerle ilgili ilk defa bir serzenisim olacak, belki direkt sonuca etki edecek bir kararlari olmadi ama oyunun gidisatini etkileyecek kararlarda takdir haklarini genelde hep rakipten yana kullandilar. Biz ne kadar kendi görevlerimizde dikkat ediyorsak, ayni hassasiyeti onlardan da bekliyorum."


- Üzülmez: "Oyuncularimi yürekten tebrik ediyorum"

Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, kolay bir maç olmayacaginin bilinciyle sahaya çiktiklarini belirtti.

Üzülmez, oyuncularinin mücadele anlaminda çok dogru isler yaptigini aktararak, "Alinan bu 3 puan, önümüzdeki haftalar için takimin moral ve motivasyonunun üst seviyelere çikmasi anlaminda önemli. Rakibimize çok fazla pozisyon vermedik. Bandirma deplasmani her takim için zordur. Oyuncularimi kutluyorum. Özellikle Samsunspor ve Yeni Malatyaspor maglubiyetinden sonra geri dönüs anlaminda bir refleks gösterdik. Hedefe ulasmak istiyoruz. Bunu yaparken de zorluk seviyesi üst düzeyde olan maçlar oynayacagiz. Hak ettigimiz bir galibiyet aldigimizi düsünüyorum. Zorlanmamiza ragmen aldigimiz bu galibiyet bizi mutlu etti. Oyuncularimi yürekten tebrik ediyorum." diye konustu.