Bagcilar'da bir kisinin öldügü kavgaya iliskin 6 süpheli tutuklandiMehmet Ali Derdiyok

Bagcilar'da bir kisinin öldügü kavgaya iliskin 6 süpheli tutuklandiMehmet Ali Derdiyok

ISTANBUL (AA) - Bagcilar'da, bir kisinin öldügü komsu olan iki is yerinin çalisanlari arasinda çikan kavgaya iliskin 6 süpheli tutuklandi.

Alinan bilgiye göre, 1 Nisan'da Baglar Mahallesi'ndeki bir kargo sirketinin çalisanlari malzeme indireceklerini söyleyerek komsulari olan tekstil atölyesindeki isçilerden araçlarini çekmesini istedi.

Bunun üzerine iki grup arasinda çikan kavgada, C.Ç. yaralanarak hastaneye kaldirildi. Yarali, hastanede yapilan müdahaleye ragmen kurtarilamadi.

Olayla ilgili çalisma baslatan polis ekipleri, silah kullanarak C.Ç'nin ölümüne neden olan B.E.M. ile ayni is yerinde çalistigi 4 kisiyi gözaltina aldi.

Süphelilerin üzerinde ruhsatsiz tabanca, 2 pompali tüfek ve beyzbol sopasi ele geçirildi.

Süpheliler B.E.M. ile olay sirasinda elinde pompali tüfek bulunan Y.E.A, beyzbol sopasi tutan E.T. ile M.A.A, M.E.D. ve A.B, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandi.

Bu arada, iki grup arasindaki kavga ani güvenlik kamerasinca kaydedildi. Görüntülerde taraflarin birbirlerine yumruk ve sopayla saldirmalari, silahla yaralanan bir kisinin yere yigilmasi yer aliyor.