Akbank, Cumhuriyetin 100. yilina özel reklam filmi ile tarihi yolculugu kutluyorYunus Türk

Akbank, Cumhuriyetin 100. yilina özel reklam filmi ile tarihi yolculugu kutluyorYunus Türk

ISTANBUL (AA) - Akbank yayinladigi özel reklam filmi ile Türkiye'nin zengin tarihini, bugünün basarilariyla birlestirerek Cumhuriyetin 100. yilina saygi ve sevgi ile bir iz birakiyor.

Akbank açiklamasina göre, "Bu Kalp Attikça Ayrilmayiz Cumhuriyet Yolundan" mesajiyla yayinlanan film ile Cumhuriyet coskusu paylasiliyor.

Filmde; Cumhuriyetin ilk yillari ile bugün arasindaki sarsilmaz bag, Cumhuriyet degerleri ile 100 yilda kaydedilen büyük gelisim ve ilerleme, güçlü Türkiye için harcanan çabalar ve elde edilen basarilar aktariliyor. Tarimdan teknolojiye, egitimden sanata her alanda tarihi gelisim yolculugu duygusal karelerle ekranlara yansiyor. Söz ve müzigin Kaan Tangöze'ye ait oldugu, Duman'in yorumladigi "Gönül Ister" parçasi bu karelere eslik ediyor.

Geçmisten bugüne Türkiye'nin ilerlemesine ve büyümesine katkida bulunmak için çalismalarini araliksiz sürdüren Akbank, "Cumhuriyetin izinde nice 100 yillara" mesajiyla Türkiye'nin gelecegi için her zaman Cumhuriyetin izinde durma sözünü yineliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Akbank Marka ve Iletisim Baskani Beril Alakoç, filmin, Akbank’in Cumhuriyete olan kalpten bagliliginin bir ifadesi oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yilini kutlarken, bilimden sanata teknolojiden egitime her alanda güçlü gelisim yolculugumuz sürüyor. 100 yil önce atilan tohumlar bugün meyvelerini veriyor. Cumhuriyetin 100. yilinda 75. kurulus yil dönümünü kutlayan Akbank da Cumhuriyet yolunda kalpten gelen bir baglilikla ilerlemeye devam ediyor. Ülkemizin gelisimine ve büyümesine katki saglamak için var gücümüzle çalisiyoruz. Ileriye umutla bakarak, Cumhuriyetimizin izinde nice 100 yillara yol aliyoruz. Bu dogrultuda Türkiye'nin hayallerinin ve hedeflerinin yaninda olmaya devam edecegiz."