Yardım isteme bahanesiyle durdurduğu TIR'ı gasbetti

Ankara'da kimliği belirsiz bir kişi, yardım talebiyle durdurduğu TIR sürücüsünü bıçakla tehdit edip, aracını gasp etti. Polis, başka bir aracı aynı yöntemle durdurmak isterken cep telefonu kamerasıyla görüntülenen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.Ankara çevre yolunda kimliği belirsiz kişi, Selim Ö. yönetimindeki 34 FTG 862 plakalı TIR'ı yardım isteme bahanesiyle durdurdu.Selim Ö., aracına aldığı kişinin bir süre sonra saldırısına uğradı.Şüpheli, Selim Ö.'yü bıçakla tehdit edip, darbederek araçtan attıktan sonra TIR'ı gasbederek kaçtı. Selim Ö., polise başvururken, şüphelinin aynı şekilde yardım talebiyle yola atlayıp, başka bir aracı durdurmaya çalışırken cep telefonu kamerasıyla görüntülendiği ortaya çıktı.Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor

Yardım isteme bahanesiyle durdurduğu TIR'ı gasbetti
Yardım isteme bahanesiyle durdurduğu TIR'ı gasbetti

Ankara'da kimliği belirsiz bir kişi, yardım talebiyle durdurduğu TIR sürücüsünü bıçakla tehdit edip, aracını gasp etti. Polis, başka bir aracı aynı yöntemle durdurmak isterken cep telefonu kamerasıyla görüntülenen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Ankara çevre yolunda kimliği belirsiz kişi, Selim Ö. yönetimindeki 34 FTG 862 plakalı TIR'ı yardım isteme bahanesiyle durdurdu.
Selim Ö., aracına aldığı kişinin bir süre sonra saldırısına uğradı.
Şüpheli, Selim Ö.'yü bıçakla tehdit edip, darbederek araçtan attıktan sonra TIR'ı gasbederek kaçtı. Selim Ö., polise başvururken, şüphelinin aynı şekilde yardım talebiyle yola atlayıp, başka bir aracı durdurmaya çalışırken cep telefonu kamerasıyla görüntülendiği ortaya çıktı.
Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor