Okulda korku dolu anlar: Veli sınıfı bastı, öğretmenler zor sakinleştirdi

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir veli, öğrenci dolu sınıfı bastı. Öğrenciler arasında çıkan kavga sonrasında çocuğuna saldıran öğrenciyi bulmak için sınıfa girdiği iddia edilen veli, güçlükle sınıftan çıkarıldı. Yaşananlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, olayla ilgili "Gerçekleştirilen saldırıyı kınıyor, şiddetin her türlüsüyle mücadelede kararlılığımızı yineliyorum. Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlattığımız gibi adli sürecin de takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.Kocaeli’de bir veli, öğrenci dolu sınıfı bastı. Olay, Darıca’daki Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda yaşandı. HABERİN VİDEOSUNA GİTİddiaya göre, bir veli öğrenciler arasında çıkan kavga sonrasında çocuğuna saldıran öğrenciyi bulmak için okula geldi. Ders işlendiği sırada sınıfa girmeye çalışan veli, hem öğrencilere hem de öğretmene korku dolu anlar yaşattı. Öfkeli veli, diğer öğretmenler ve okul çalışanları tarafından güçlükle sınıftan çıkarıldı. Sınıfta yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Tekin, "Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki bir okulumuzda öğretmenimize yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınıyor, şiddetin her türlüsüyle mücadelede kararlılığımızı yineliyorum. Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlattığımız gibi adli sürecin de takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.Aynı okulda geçen sene de benzer bir olay yaşanmıştı. Öğretmen, öğrencinin öğle arasında okula 15 dakika geç geldiğini annesine söylemiş, bu sebeple ikili arasında tartışma çıkmış, ardından okula gelen öğrencinin babası ve abisi 2 öğretmene saldırmıştı.

Okulda korku dolu anlar: Veli sınıfı bastı, öğretmenler zor sakinleştirdi
Okulda korku dolu anlar: Veli sınıfı bastı, öğretmenler zor sakinleştirdi

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir veli, öğrenci dolu sınıfı bastı. Öğrenciler arasında çıkan kavga sonrasında çocuğuna saldıran öğrenciyi bulmak için sınıfa girdiği iddia edilen veli, güçlükle sınıftan çıkarıldı. Yaşananlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, olayla ilgili "Gerçekleştirilen saldırıyı kınıyor, şiddetin her türlüsüyle mücadelede kararlılığımızı yineliyorum. Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlattığımız gibi adli sürecin de takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

Kocaeli’de bir veli, öğrenci dolu sınıfı bastı. Olay, Darıca’daki Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda yaşandı. HABERİN VİDEOSUNA GİT
İddiaya göre, bir veli öğrenciler arasında çıkan kavga sonrasında çocuğuna saldıran öğrenciyi bulmak için okula geldi. Ders işlendiği sırada sınıfa girmeye çalışan veli, hem öğrencilere hem de öğretmene korku dolu anlar yaşattı. Öfkeli veli, diğer öğretmenler ve okul çalışanları tarafından güçlükle sınıftan çıkarıldı. Sınıfta yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Tekin, "Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki bir okulumuzda öğretmenimize yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınıyor, şiddetin her türlüsüyle mücadelede kararlılığımızı yineliyorum. Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlattığımız gibi adli sürecin de takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.
Aynı okulda geçen sene de benzer bir olay yaşanmıştı. Öğretmen, öğrencinin öğle arasında okula 15 dakika geç geldiğini annesine söylemiş, bu sebeple ikili arasında tartışma çıkmış, ardından okula gelen öğrencinin babası ve abisi 2 öğretmene saldırmıştı.