LGS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 LGS tercihleri ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın giriş belgelerini yayımladı. Sınav öncesi liseli adayları bir yandan da sınav sonuç tarihi ve LGS tercih takvimini merak ediyor. Peki, LGS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 LGS sonuçları zaman?Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran'da yapılacak merkezi sınava sayılı günler kaldı. Tüm gözler sınavın ardınan sonuçlarda olacak. Ardından ise kontenjanlar doğrultusunda tercihler başlayacak. LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? LGS sonuçları, 28 Haziran 2024'te "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. 2024 LGS TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 2023 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav tercih dönemi 5-19 Temmuza tarihleri arasında yapılmıştı. Bu yıl da tercihlerin benzer tarihlerde olabileceği tahmin ediliyor. Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

LGS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 LGS tercihleri ne zaman?
LGS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 LGS tercihleri ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın giriş belgelerini yayımladı. Sınav öncesi liseli adayları bir yandan da sınav sonuç tarihi ve LGS tercih takvimini merak ediyor. Peki, LGS tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 LGS sonuçları zaman?

Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran'da yapılacak merkezi sınava sayılı günler kaldı. Tüm gözler sınavın ardınan sonuçlarda olacak. Ardından ise kontenjanlar doğrultusunda tercihler başlayacak. LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? LGS sonuçları, 28 Haziran 2024'te "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. 2024 LGS TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 2023 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav tercih dönemi 5-19 Temmuza tarihleri arasında yapılmıştı. Bu yıl da tercihlerin benzer tarihlerde olabileceği tahmin ediliyor. Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.