SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüşecek

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün saat 15.00’te bir görüşme gerçekleştirecek. 31 Mart’taki yerel seçimin ardından yapılacak olan ilk yüz yüze görüşmede yeni anayasa sürecinin ele alınması bekleniyor.Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek. Görüşme saat 15.00’te Bahçeli’nin konutunda gerçekleşecek.YEREL SEÇİMİN ARDINDAN İLK GÖRÜŞME Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli, Ramazan Bayramı tebriği dolayısıyla en son bir telefon görüşmesi yapmıştı. Telefon görüşmesinin ardından yüz yüze bir görüşme olmamıştı. Saat 15.00’​te yapılacak görüşme 31 Mart’taki yerel seçimin ardından yapılacak ilk yüz yüze görüşme olacak.MASAYA HANGİ KONULAR GELECEK?Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bahçeli ile görüşmesinde yeni anayasa sürecini ele alması bekleniyor.Görüşmede güncel iç ve dış politika konusunda iki ismin fikir alışverişinde bulunması bekleniyor.Emekli maaşları, atanamayan öğretmenler konularının da gündeme gelmesi beklentiler arasında yer alıyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu hafta CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le de bir görüşme yapması bekleniyor.

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüşecek
SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüşecek

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün saat 15.00’te bir görüşme gerçekleştirecek. 31 Mart’taki yerel seçimin ardından yapılacak olan ilk yüz yüze görüşmede yeni anayasa sürecinin ele alınması bekleniyor.

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek. Görüşme saat 15.00’te Bahçeli’nin konutunda gerçekleşecek.

YEREL SEÇİMİN ARDINDAN İLK GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli, Ramazan Bayramı tebriği dolayısıyla en son bir telefon görüşmesi yapmıştı. Telefon görüşmesinin ardından yüz yüze bir görüşme olmamıştı. Saat 15.00’​te yapılacak görüşme 31 Mart’taki yerel seçimin ardından yapılacak ilk yüz yüze görüşme olacak.

MASAYA HANGİ KONULAR GELECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bahçeli ile görüşmesinde yeni anayasa sürecini ele alması bekleniyor.

Görüşmede güncel iç ve dış politika konusunda iki ismin fikir alışverişinde bulunması bekleniyor.

Emekli maaşları, atanamayan öğretmenler konularının da gündeme gelmesi beklentiler arasında yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu hafta CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le de bir görüşme yapması bekleniyor.