MEB duyurdu: Türkiye'nin İlk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna Başvurular Başladı

Türkiye'nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna müzik yeteneğine göre öğrenci kabulü kılavuzu yayımlandı. 8 Mayıs'ta başlayan başvurular 26 Mayıs'a kadar devam edecek.Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi yerleşkesinde açılan Türkiye'nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna 2024-2025 eğitim öğretim yılında müzik yeteneğine göre öğrenci kabulü için başvurular devam ediyor.Başvurular, 26 Mayıs tarihine kadar Milli Eğitim Bakanlığı e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi (e-okul.meb.gov.tr) "Sınav ve Nakil İşlemleri" başlığı altında açılan ekran üzerinden randevu alınarak yapılacak.Başvurusu bulunan adayların müzik yeteneği değerlendirme uygulaması, e-Okul Yönetim Sistemi başvuru ekranından alınan randevu tarihi ve saatinde, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi yerleşkesinde 3 - 28 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Müzik yeteneği değerlendirme uygulamasının sonuçları 1 Temmuz'da ilan edilecek.

MEB duyurdu: Türkiye'nin İlk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna Başvurular Başladı
MEB duyurdu: Türkiye'nin İlk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna Başvurular Başladı

Türkiye'nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna müzik yeteneğine göre öğrenci kabulü kılavuzu yayımlandı. 8 Mayıs'ta başlayan başvurular 26 Mayıs'a kadar devam edecek.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi yerleşkesinde açılan Türkiye'nin ilk Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokuluna 2024-2025 eğitim öğretim yılında müzik yeteneğine göre öğrenci kabulü için başvurular devam ediyor.

Başvurular, 26 Mayıs tarihine kadar Milli Eğitim Bakanlığı e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi (e-okul.meb.gov.tr) "Sınav ve Nakil İşlemleri" başlığı altında açılan ekran üzerinden randevu alınarak yapılacak.

Başvurusu bulunan adayların müzik yeteneği değerlendirme uygulaması, e-Okul Yönetim Sistemi başvuru ekranından alınan randevu tarihi ve saatinde, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi yerleşkesinde 3 - 28 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Müzik yeteneği değerlendirme uygulamasının sonuçları 1 Temmuz'da ilan edilecek.