Halı yıkamaya teslim ettiği halılarının içinde 60 bin TL değerinde altınını unuttu

Siirt'te halı yıkama firmasına bırakılan halıların birinin arasında yaklaşık 60 bin lira değerinde altın bulundu. Firma sahibi, altınları müşteriye teslim etti.Afetevleri Mahallesi’nde oturan Nurettin Can, evdeki halıları yıkatmak için Doğan Mahallesi’nde bulunan bir firmaya teslim etti. İşletme sahibi Servet Azğan, bırakılan halılardan birinin arasında, yaklaşık 60 bin liralık altın bulunan torba buldu.Müşterisini arayarak bilgi veren Azğan, miktarını teyit ettiği altınları Can’a teslim etti.Benzer durumlarla karşılaştıklarını ifade eden Servet Azğan, “Biz müşterimizin evinden halıları aldık. Halıları açarken içinden ziynet eşyasına denk geldik. Tahmini 60 bin lira civarında bir ziynet eşyası bulduk. Müşterimizi tespit ettik. Kamera karşısında sayarak abimize teslime ettik." dedi.İş yeri sahibine teşekkür eden Nurettin Can, iş yeri sahibinin kendisini arayarak ve miktarını, torbanın rengini sorduğunu dile getirdi.Can, "İçinde 10 çeyrek ve 1 Cumhuriyet altınının olduğunu, kırmızı bir torbanın içinde olduğunu söyledim. Sonra ‘gelip alabilirsiniz’ dedi. Ben de gelip teslim aldım. Kendisine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Halı yıkamaya teslim ettiği halılarının içinde 60 bin TL değerinde altınını unuttu
Halı yıkamaya teslim ettiği halılarının içinde 60 bin TL değerinde altınını unuttu

Siirt'te halı yıkama firmasına bırakılan halıların birinin arasında yaklaşık 60 bin lira değerinde altın bulundu. Firma sahibi, altınları müşteriye teslim etti.

Afetevleri Mahallesi’nde oturan Nurettin Can, evdeki halıları yıkatmak için Doğan Mahallesi’nde bulunan bir firmaya teslim etti. İşletme sahibi Servet Azğan, bırakılan halılardan birinin arasında, yaklaşık 60 bin liralık altın bulunan torba buldu.
Müşterisini arayarak bilgi veren Azğan, miktarını teyit ettiği altınları Can’a teslim etti.
Benzer durumlarla karşılaştıklarını ifade eden Servet Azğan, “Biz müşterimizin evinden halıları aldık. Halıları açarken içinden ziynet eşyasına denk geldik. Tahmini 60 bin lira civarında bir ziynet eşyası bulduk. Müşterimizi tespit ettik. Kamera karşısında sayarak abimize teslime ettik." dedi.
İş yeri sahibine teşekkür eden Nurettin Can, iş yeri sahibinin kendisini arayarak ve miktarını, torbanın rengini sorduğunu dile getirdi.
Can, "İçinde 10 çeyrek ve 1 Cumhuriyet altınının olduğunu, kırmızı bir torbanın içinde olduğunu söyledim. Sonra ‘gelip alabilirsiniz’ dedi. Ben de gelip teslim aldım. Kendisine çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.