Lider Galatasaray, Süper Lig'de yarin Kayserispor'u konuk edecekErcan Çakar- Ligde 63 puanla liderlik koltugunda oturan Galatasaray, sahasindaki son 9 lig maçini kazandi

Lider Galatasaray, Süper Lig'de yarin Kayserispor'u konuk edecekErcan Çakar- Ligde 63 puanla liderlik koltugunda oturan Galatasaray, sahasindaki son 9 lig maçini kazandi

ISTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, 29. hafta maçinda yarin sahasinda Yukatel Kayserispor ile karsi karsiya gelecek.

Nef Stadi'nda yapilacak müsabaka saat 20.30'da baslayacak.

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadigi 26 maçta 20 galibiyet ile üçer beraberlik ve yenilgi yasadi. Topladigi 63 puanla liderlik koltugunda oturan sari-kirmizili ekip, en yakin takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunuyor.

Yukatel Kayserispor da Süper Lig'de oynadigi 27 maçin 14'ünü kazanirken, 2'sinde berabere kaldi, 11'inde ise maglup oldu. 44 puani bulunan Kayseri temsilcisi, averajla 7. sirada yer aliyor.

Iki takim arasinda sezonun ilk yarisinda Kayseri'de oynanan maçi, Kayserispor 2-1 kazanmisti.

- Sahasindaki son 9 lig maçini kazandi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sahasinda oynadigi son 9 maçtan galibiyetle ayrildi.

Sari-kirmizili takim, bu maçlarda Besiktas, Istanbulspor, MKE Ankaragücü, Atakas Hatayspor, Fraport TAV Antalyaspor, HangiKredi Ümraniyespor, Trabzonspor, Kasimpasa ve Adana Demirspor'u maglup etti.

Galatasaray, ayrica sahasindaki son 12 maçta yenilgi yasamadi.

- Bes futbolcu sari kart ceza sinirinda

Galatasaray'da Yukatel Kayserispor maçi öncesinde 5 futbolcu sari kart ceza sinirinda bulunuyor.

Sari-kirmizili futbolcular Mauro Icardi, Kerem Aktürkoglu, Baris Alper Yilmaz, Sacha Boey ve Sergio Oliveira, yarin sari kart görmeleri durumunda 30. haftadaki Corendon Alanyaspor maçinda forma giyemeyecek.

Sari-kirmizili takimda sakatligi nedeniyle takimdan ayri çalisan Abdülkerim Bardakci'nin durumu ise bugün yapilacak antrenmandan sonra netlik kazanacak.