GGYD Üye Tanıtım Toplantısı Konya’da Yapıldı

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Üye Tanıtım Toplantısı Konya’da yapıldı. Konya’daki toplantının yapacakları çalışmalara önemli katkılar sunacağını düşündüğünü ve ziyaretlerin karşılıklı sürmesini istediklerini ifade eden Allıoğlu, “Sivil toplum kuruluşları ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkabilmesi için olmazsa olmazlardandır. Ancak daha da önemlisi Ankara’da 2003 yılında kurulmuş GGYD ile o tarihten bugüne kadar tüm arkadaşlarımızla Türkiye’de sivil topluma katkı vermek üzere çalışıyoruz. Ankara’da kurduğumuz derneğimizi Türkiye’de de büyüttük” diye konuştu.

GGYD Üye Tanıtım Toplantısı Konya’da Yapıldı
GGYD Üye Tanıtım Toplantısı Konya’da Yapıldı
GGYD Üye Tanıtım Toplantısı Konya’da Yapıldı
GGYD Üye Tanıtım Toplantısı Konya’da Yapıldı
GGYD Üye Tanıtım Toplantısı Konya’da Yapıldı

GGYD Başkanı Allıoğlu: “Cumhuriyetin 100 yıllık kazanımlarının gururunu yaşıyoruz”

“GGYD ailesi ne kadar büyürse Türkiye ekonomisine o kadar fazla katma değer sağlarız”

 

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Üye Tanıtım Toplantısı Konya’da yapıldı.

 

GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu, Konya’da Dedeman Otel’de düzenlenen Üye Tanıtım Toplantısı’nın açılışında yaptığı konuşmada, dernek olarak Konya’ya ilk kez geldiklerini söyleyerek, “Mevlana’nın şehri, Türkiye’nin tahıl ambarı güzide kentimiz Konya’da bulunmaktan çok mutluyuz. Üretimin merkezi Konya’da GGYD’nin gelişeceğini, büyüyeceğini umuyoruz. Bu kıymetli şehrimizde başarılı iş birlikleri yapacağız, ticaret hacmimizi büyüteceğiz” dedi.

 

Konya’daki toplantının yapacakları çalışmalara önemli katkılar sunacağını düşündüğünü ve ziyaretlerin karşılıklı sürmesini istediklerini ifade eden Allıoğlu, “Sivil toplum kuruluşları ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkabilmesi için olmazsa olmazlardandır. Ancak daha da önemlisi Ankara’da 2003 yılında kurulmuş GGYD ile o tarihten bugüne kadar tüm arkadaşlarımızla Türkiye’de sivil topluma katkı vermek üzere çalışıyoruz. Ankara’da kurduğumuz derneğimizi Türkiye’de de büyüttük” diye konuştu.

 

“Cumhuriyetin 100 yıllık kazanımlarının gururunu yaşıyoruz”

 

Allıoğlu, şöyle devam etti: “Türkiye Cumhuriyeti ikinci yüzyılına girerken, Cumhuriyetin 100 yıllık kazanımlarının gururunu yaşıyoruz. Türkiye ekonomisi bugün dünyanın en büyük 20 ekonomisi arasında yer alıyor. Her geçen gün daha da büyüyen Türk ekonomisine GGYD olarak bizler de on milyarlarca liralık katma-değer yaratıyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında hem ekonomimizi büyüteceğiz hem de refahı adil biçimde dağıtıp, insani kalkınmamızı sağlamayı sürdüreceğiz. Ekonomisi çevreyle uyumlu, dijitalleşmiş ve yeşil dönüşümü başarmış, teknoloji alanında gelişmiş ve AB’ye entegre olmuş bir ülke için çaba göstermeye devam edeceğiz.”

 

Bugün dünyanın en büyük şirketlerinin teknoloji ve inovasyonda başarılı olan şirketler olduğunu vurgulayan Allıoğlu, “Bu yüzden ülke olarak teknolojiye ve inovasyona önemli yatırımlar yapmamız, bu alanda faaliyet gösteren şirketlerimizi desteklememiz gerekiyor. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında sadece ekonomi alanında değil, aynı zamanda hukuk, demokrasi ve bilimde evrensel standartlara ulaşarak, 21. yüzyıla uygun bir eğitimi hayata geçirerek ülkemizin temellerini daha da sağlamlaştıracağız” ifadelerini kullandı.

 

“GGYD ailesi büyüdükçe Türk ekonomisine katkısı da o kadar artacak”

 

GGYD’nin üye sayısının 1000’i aştığını ve her geçen gün büyümeyi sürdürdüğünü belirten Allıoğlu, şunları kaydetti: “Çalıştay, tanıştay, B2B  toplantılarımız, tüm üyelerimizin girişimci ruhu ve enerjisiyle bugün Türkiye’ye yayılma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İzmir şubesi ile başlayan yolculuğumuz, Çorum, Konya ve Bursa ile devam etti. Yeni yılda şube sayımızı artırıp daha fazla insana ulaşmak istiyoruz. Yurt dışı temsilciklerimizin sayısını artıracağız. Uluslararası ağımızı genişleteceğiz. Şimdilik Avusturya, KKTC ve Rusya’da temsilciliklerimiz var.”

 

“GGYD ailesi ne kadar büyürse Türkiye ekonomisine o kadar fazla katma-değer sağlarız” diyen Allıoğlu, “Görevlerimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Bunların en iyi örneği ise markası tescilli toplantımız İş’te Fırsat toplantıları. Ekim ayında 65. İş’te Fırsat Toplantımızı yaptık. Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü dolayısıyla 65. İş’te Fırsat Toplantımızı “İş’te Cumhuriyet” temasıyla yaptık. Bu toplantıya yüzlerce üyemiz katıldı. Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun diyorum” dedi. 

 

Konya şubesinde 40 üyeleri olduğunu ve bu sayıyı hızla artırdıklarını belirten Allıoğlu,  “Bildiğimiz gibi Konya, makine imalat sanayi sektöründe ihtisaslaşıyor. Yerli makine üretimine ve ülkemizin sanayi hamlesine büyük katkılar sunuyor. Konya’nın tarım makineleri sektörü ile başlayan yolcuğu, yüksek teknolojili makine üretiminde küresel bir merkez olma yolunda devam ediyor” diye konuştu.

 

Dernek olarak Türkiye’nin farklı sektörlerinde iş yapan üyeleriyle Konya’nın ekonomik, ticari, sosyal hedeflerine katkı vermeye, işbirlikleri yapmaya hazır olduklarını söyleyen Allıoğlu, “Güzide şehrimiz Konya’da,  GGYD üye tanıtım toplantımızın yeni işbirliklerine kapı açacağını, değerli dostluklara aracı olacağını, karşılıklı ticaretimizin güçlenmesine katkı sağlayacağını umuyorum. GGYD olarak ülkemiz için durmadan çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. 

 

GGYD Konya Başkanı Cantürk Karçaaltıncaba: “Ülkemizin ve Konya’mızın ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyoruz”

 

GGYD Konya Şube Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Karçaaltıncaba da toplantıda yaptığı konuşmada, 18 Mayıs 2023 tarihinde kurdukları Konya şubesinde 40 üyeleri bulunduğunu, üyeleri arasındaki ticari ilişkileri geliştirmeyi, üyelerin mesleki sorunlarına çözüm bulmayı ve resmi makamlara bu sorunları iletip çözüm üretmeyi amaçlarını söyledi.

 

Karçaaltıncaba, “Ülkemizin ve Konya’mızın ekonomisine katkıda bulunmayı ve sosyal yardımlarla ihtiyaç sahiplerine destek olmayı hedefliyoruz. Merkezi Ankara olan ve tüm illerin sesi olan derneğimizin Konya şubesini kurmak konusunda bize güç veren başkanımız Nezih Allıoğlu’na ve Konya şubedeki üye arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

GGYD’nin Konya şubesinde kalıcı ve yararlı hizmetler sunulmasına üyelerin önemli destek vereceğine inandıklarını belirten Karçaaltıncaba, “Konya şubemizi GGYD ailesinin en güçlü halkalarından biri yapma azmiyle çıktığımız bu yolda gördüğümüz ilgi bizi cesaretlendirdi. Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu günlerde bizler de büyük bir aile olarak ülkemizin yeni yüzyılına en iyi katkıları vermek için çalışacağız” diye konuştu.

 

Konya’da yapılan Üye Tanıtım Toplantısı’nda B2B toplantıları düzenledi ve GGYD hakkında bilgi veren tanıtım videoları izletildi. Toplantıya katılan dernek üyeleri ayrıca Mevlana Müzesini ziyaret ettiler.