Vestel, Afsin'deki depremzedeler için çamasirhane kurduSinan Doruk

Vestel, Afsin'deki depremzedeler için çamasirhane kurduSinan Doruk

KAHRAMANMARAS (AA) - Vestel, merkez üssü Kahramanmaras olan iki büyük depremin yaralarini sarmak için Afsin'deki vatandaslarin hizmetine sunulmak üzere 2 konteyner çamasirhane kurdu.

Afsin Kapali Pazar yeri ve Gençlik ve Spor Merkezi alanindaki çadir kente kurulan konteyner çamasirhanede, 20 çamasir makinesi ve kurutma makinesiyle depremzedelere hizmet veriliyor.

Kapali Pazar yerine gönüllü olarak gelen Manisa Vestel City teknisyeni Serdar Akar, depremin meydana geldigi ilk günlerden itibaren bölgeye geldiklerini söyledi.

Bölgeye firma olarak destekte bulunduklarini aktaran Akar, "Vestel, deprem bölgesinde temizlik ihtiyacinin saglanmasi için çamasir yikama ve kurutma makineleri gönderdi. Bizler de gönüllü olarak vatandaslarimiza hizmet vermek için buraya geldik." dedi.

Çamasirhanenin randevulu bir sekilde depremzede vatandaslara hizmet verdigini aktaran Akar, "Haftanin her günü açigiz. Vatandaslarimiz randevu olarak çamasirlarini getirerek hizmet aliyor. Disaridan veya çadir kentten getirilen çamasirlar yikaniyor, daha sonra da kurutma makinesinde kurutuyoruz. Içerisinde 20 çamasir makinesi ve 20 kurutma makinesi bulunan konteyner çamasirhanelerdeki gerekli tüm deterjan, yumusatici gibi temizlik malzemeleri de Vestel tarafindan temin ediliyor." diye konustu.