VavaCars Fatih Karagümrük-Medipol Basaksehir maçinin ardindanBozhan Memis- Medipol Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer: "Bugünkü maçi kaybetmis gibi hissediyoruz"

VavaCars Fatih Karagümrük-Medipol Basaksehir maçinin ardindanBozhan Memis- Medipol Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer:
"Bugünkü maçi kaybetmis gibi hissediyoruz"

ISTANBUL (AA) - VavaCars Fatih Karagümrük ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Medipol Basaksehir'de Teknik Sorumlu Erdinç Sözer, son dakika yenilen gol nedeniyle mücadeleyi kaybetmis gibi hissettiklerini belirtti.

Atatürk Olimpiyat Stadi'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisina, kirmizi kart gören teknik direktör Emre Belözoglu'nun yerine teknik sorumlu Erdinç Sözer katildi.

Mücadeleye çok arzulu, istekli ve motive basladiklarini belirten Sözer, verdigi mücadeleden dolayi takimi tebrik etti.

Ilk yarida yasanan penalti pozisyonunu da degerlendiren Sözer, "Bence penalti degildi. Keny geliyor, bir temasi var ama kollariyla adami itmiyor. Borini akilli bir oyuncu ve bunu degerlendirdi. Hakem de penaltiyi verdi." ifadelerini kullandi.

Maçin ikinci yarisinda hizli oynadiklarini dile getiren Erdinç Sözer, sözlerini söyle sürdürdü:

"Güzel bir golle maçi kazaniyorduk. Bu nedenle takimi tebrik etmek gerekiyor. Ama son anda bir hatayla beraberlikle sahadan ayriliyoruz. Takim olarak kazanip takim olarak kaybediyoruz. Bugünkü maçi kaybetmis gibi hissediyoruz. Güzel bir golle öne geçip gereksiz bir golle berabere kaldik, bu nedenle üzgünüz."

Sahada takim olarak mücadele ettiklerini ve takim olarak sonuç aldiklarini da ifade eden Erdinç Sözer, "Bu sezon Türkiye ve Avrupa'da çok iyi maçlara imza attik. Bir araya giriyoruz ve bunu degerlendirerek son 2 aya devam edecegiz. Insallah iyi neticelerle döneriz." diye konustu.

Sözer, son olarak teknik direktör Emre Belözoglu'nun devre arasinda kirmizi kart görmesiyle ilgili sunlari söyledi:

"Penalti hakkinda hakemle konusmak istedi ama cevap alamayinca sicak bir davranista bulundu. Ikinci yarida bence maçi aldik ama golü attiktan sonra maçi bitirmemiz gerekirdi. Üzgünüz."