"Türkiye'de Yilin Otomobili" finalistlerinden Jogger, otomotiv basiniyla bulustuAbdulselam Durdak-Dacia Marka Direktörü Serhat Güngör:-"Jogger, Dacia markasinin herkes için ulasilabilir ve bir otomobilde gerçekten olmasi gereken özellikleri, akilli çözümlerle sunan bir fiyat performans modeli"

"Türkiye'de Yilin Otomobili" finalistlerinden Jogger, otomotiv basiniyla bulustuAbdulselam Durdak-Dacia Marka Direktörü Serhat Güngör:-"Jogger, Dacia markasinin herkes için ulasilabilir ve bir otomobilde gerçekten olmasi gereken özellikleri, akilli çözümlerle sunan bir fiyat performans modeli"

ISTANBUL (AA) - Dacia Marka Direktörü Serhat Güngör, "Jogger, Dacia markasinin herkes için ulasilabilir mobilite sunma felsefesinin çok güzel bir yansimasi ve bir otomobilde gerçekten olmasi gereken özellikleri, akilli çözümlerle sunan bir fiyat performans modeli." dedi.

Otomotiv Gazetecileri Dernegi (OGD) tarafindan bu yil sekizinci kez gerçeklestirilecek "Türkiye'de Yilin Otomobili" seçimlerinin finalinde yarisacak 7 aday modelin açiklanmasinin ardindan finalist markalar, aday modellerine iliskin basin toplantisi düzenliyor.

Dacia, Jogger modeli ile "Yilin Otomobili" kategorisinin yani sira Igdir’daki Tuzluca Magaralarinda düzenlenen tanitim toplantisi ile de "Yilin Lansmani" kategorisinde yarisiyor.

Dacia Marka Direktörü Serhat Güngör, toplantida yaptigi konusmada, Jogger, geçen yilin kasim ayindaki lansman organizasyonu ile Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Dernegince (ODMD) "Yilin Lansmani" ödülüne layik görüldügünü animsatti.

"Jogger neden Yilin Otomobili olmali?" sorusunu yanitlayan Güngör, "Jogger bizim için öncelikle Dacia’nin yeni marka geçisinin modeli. Jogger, Dacia markasinin herkes için ulasilabilir mobilite sunma felsefesinin çok güzel bir yansimasi. Joger, Dacia markasinin herkes için ulasilabilir ve bir otomobilde gerçekten olmasi gereken özellikleri, akilli çözümlerle sunan bir fiyat performans modeli." ifadelerini kullandi.

-"Jogger'i bir 'Isviçre Çakisi' olarak tabir ediyoruz"

Dacia Pazarlama Direktörü Haluk Mocuk ise Jogger modelini islevsellik açisindan Isviçre Çakisi'na benzettiklerini dile getirdi.

Mocuk, "Yani Jogger'i özetle tamamlamak için bu tabiri kullanmistik. Gerçekten çok yönlülügüyle, üç otomobilin en iyi özelliklerini barindirmasiyla ve müsterilerimizin gerçekten odaklanmis olduklari temel ihtiyaçlari sade ve havali bir sekilde olmasi gereken makul fiyatlarla bulusturmasiyla adeta çok yönlü ve bir Isviçre Çakisi olarak tabir etmistik. Gerçekten de o hep birlikte katildigimiz müthis lansmandan sonra Jogger müsterilerimizden de bu begeniyi kazandigini, hedeflemis oldugu kitleye ulastigini görüyoruz. Bu bizi çok memnun ediyor." diye konustu.

Kasim ayindan bu yana yaklasik 2 bin 500 adet Jogger satisi gerçeklestirdiklerini bildiren Mocuk, "MPV segmentinden yüzde 90'lik pay almasinin yani sira yedi koltuklu segmentten yüzde 60 pay almasi da Jogger'in temel hedefleriyle müsterilerin beklentilerinin örtüstügünün en güzel göstergesi oldu. Jogger modeli bizim için çok önemli. Umariz yarismada en iyi sonucu elde eder." dedi.