Trugo, kesintisiz sarj deneyimi için kullaniciyla bulusmaya hazirAbdulselam Durdak- Ilk cihazlarini Istanbul ve Ankara arasindaki en önemli geçis noktasi olan Bolu’da kuran Trugo, Bursa, Istanbul, Samsun, Sakarya, Düzce, Ankara, Kocaeli, Van ve Denizli’de de kurulumlarini tamamladi - Kendi hizmet noktalarinin yani sira Shell ile de is birligi yapan Togg, Trugo’nun hedefleriyle uyumlu olarak belirlenen Shell istasyonlarinda da cihaz kurulumlarini sürdürüyor

Trugo, kesintisiz sarj deneyimi için kullaniciyla bulusmaya hazirAbdulselam Durdak- Ilk cihazlarini Istanbul ve Ankara arasindaki en önemli geçis noktasi olan Bolu’da kuran Trugo, Bursa, Istanbul, Samsun, Sakarya, Düzce, Ankara, Kocaeli, Van ve Denizli’de de kurulumlarini tamamladi
- Kendi hizmet noktalarinin yani sira Shell ile de is birligi yapan Togg, Trugo’nun hedefleriyle uyumlu olarak belirlenen Shell istasyonlarinda da cihaz kurulumlarini sürdürüyor

ISTANBUL (AA) - Trugo ile Türkiye'de uçtan uça kesintisiz ve yüksek performansli sarj agi kurmak için yola çikan Togg, Bolu HighWay Dinlenme Tesisi’nde kurdugu yüksek performansli sarj cihazlarinin ardindan, Bursa, Istanbul, Samsun, Sakarya, Düzce, Ankara, Kocaeli, Van ve Denizli’de de kurulumlarini tamamladi.

Togg’dan yapilan açiklamaya göre, Türkiye’nin mobilite alaninda hizmet veren küresel teknoloji markasi Togg, ilk akilli cihazi T10X’i kullanicilarla bulusturmanin heyecanini yasarken, kesintisiz kullanici deneyimi hedefi dogrultusunda Trugo markasiyla sürdürdügü sarj cihazi kurulumlarina da ülkenin dört bir yaninda araliksiz devam ediyor.

Ilk cihazlarini Istanbul ve Ankara arasindaki en önemli geçis noktasi olan Bolu’da kuran Trugo, Bursa, Istanbul, Samsun, Sakarya, Düzce, Ankara, Kocaeli, Van ve Denizli’de de kurulumlarini tamamladi. Kendi hizmet noktalarinin yani sira Shell ile de is birligi yapan Togg, Trugo’nun hedefleriyle uyumlu olarak belirlenen Shell istasyonlarinda da cihaz kurulumlarini sürdürüyor. Trugo’nun kurdugu istasyonlar tüm elektrikli araç kullanicilari tarafindan kullanabilecek.

- Yüzde 100 yenilenebilir enerji kullaniliyor

Açiklamaya göre, 180 kW ve üzeri cihazlarla tüm elektrikli araç kullanicilarina kesintisiz bir deneyim sunmayi hedefleyen Trugo, yüksek performansli sarj cihazlariyla bir bataryanin doluluk oraninin 30 dakikadan daha kisa sürede yüzde 20’den yüzde 80’e ulasmasini sagliyor.

Cihazlar, yüzde 100 yenilenebilir enerji kaynaklari kullaniliyor. Türkiye’deki tüm elektrikli araç sahiplerinin erisimine açik olan yüksek performansli sarj agi sayesinde kullanicilarin menzil endisesi de ortadan kalkiyor.

- Trugo mobil uygulamasi ve web sitesi de hizmette

Tüm elektrikli araç kullanicilari, Türkiye genelinde kurulan sarj agini Trugo mobil uygulamasi ve web sitesi üzerinden takip edebilecek. App Store ve Google Play üzerinden kullanicilarin hizmetine sunulan mobil uygulama kullanicilara sorunsuz bir sarj deneyiminin kapisini açiyor. Kullanicilar, Trugo mobil uygulamasi ile kendilerine en uygun istasyonu bulabilecek, sarj sürecini takip edebilecek, sarjin tamamlandigini görebilecek, geçmis sarj uygulamalarina erisebilecek ve sarj ödemesini yapabilecek.

Trugo mobil uygulamasi kullanicilari yakinlarindaki Trugo istasyonunu ararken eczane, kafe, oyun parki, AVM, restoran gibi ihtiyaçlarina göre de arama yapabilecek. Kullanicilar, anlik bos olan/müsait olan sarj istasyonlarini da görebilecekler.

-Trugo User Care / Kullanici Ilgi Merkezi 7/24 hizmet verecek

Sarj islemi, Togg T10X dahil sarj cihazlariyla uyumlu sarj soketi kullanan tüm elektrikli araçlar için ayni asamalardan olusuyor. Kullanicilar istasyona geldiginde soketi araçlarina baglayip, mobil uygulama ile sarj islemini baslatacak ve araçlarini sarj ederken diledikleri anda sarji durdurup yolculuklarina devam edebilecekler.

Sarj deneyimi sirasinda herhangi bir sorunla karsilasan kullanicilar, 7/24 hizmet veren Trugo User Care / Kullanici Ilgi Merkezi’nden destek alabilecek. Merkezde görev yapan danisman seviyesindeki uzmanlar, kullanicilarin her türlü soru, bilgi, destek ve yardim talebinde çözüm noktasi olacak.

-"2023 sonunda 81 ilimizdeki kurulumlari tamamlamayi hedefliyoruz"

Açiklamada konuya iliskin görüslerine yer verilen Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakas, Türkiye’de ihtiyaç duyulan sarj altyapisi için araliksiz çalistiklarini belirterek sunlari kaydetti:

"T10X’i kullanicilarimizla bulusturmanin heyecanini yasarken, ülkemizde uçtan uca elektrikli araçlarla seyahat etmeyi mümkün kilacak yüksek performansli sarj cihazlarimizin kurulumlarini da farkli bölge ve sehirlerimizde sürdürüyoruz. Kullanicilarin sarj agimizdan maksimum fayda saglamasi için gelistirdigimiz Trugo mobil uygulamamiz ve web sitemiz de hizmete girdi. Kullanicilar, Trugo’nun dünyasini ve mobilite ekosisteminin sundugu avantajlari ve bir süre sonra da kurulum çalismalari devam eden ya da tamamlanan sarj istasyonlarinin bilgilerini mobil uygulama ve web sitesi üzerinden de takip edebilecek. 2023 sonunda 81 ilimizdeki kurulumlari tamamlamayi hedefliyoruz. Tüm elektrikli araç kullanicilarina kesintisiz ve sorunsuz bir deneyim yasatmak için çalismaya devam edecegiz."