Trabzonspor'un olaganüstü genel kuruluSelçuk Kiliç- Baskan adayi Ertugrul Dogan'in tek aday olarak girdigi seçimde oy verme islemi basladi

Trabzonspor'un olaganüstü genel kuruluSelçuk Kiliç- Baskan adayi Ertugrul Dogan'in tek aday olarak girdigi seçimde oy verme islemi basladi

TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübünün olaganüstü genel kurulunda oy verme islemi basladi.

Hayri Gür Spor Salonu'nda dün baslayan ve bugün sona erecek genel kurulda, baskan adayi Ertugrul Dogan'in konusmasinin ardindan divan baskani Ali Sürmen'in yaptigi anonsla oy verme islemine geçildi.

Kulüp asbaskani Ertugrul Dogan'in tek aday olarak girdigi seçimde, 19 sandikta 9 bin 278 üyenin oy verme hakki bulunuyor.

Bordo-mavili kulübün 55 yillik tarihinde 48. yönetim kurulu seçilecek. 46 yasindaki Dogan, Trabzonspor'un 18. baskani olacak. Yeni yönetim, 20 ayligina göreve getirilecek.

Bu arada Ertugrul Dogan, 11. sandikta oyunu kullandi.

Dogan'in baskanligindaki yönetim kurulunda su isimler yer aliyor:

Asil Üyeler: Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Serkan Kiliç, Nevzat Kaya, Faruk Hacihaliloglu, Yahya Karahasan, Taner Fikret Saral, Coskun Öztürk, Ahmet Besir, Ibrahim Sahinkaya, Dervis Köz, Birhan Emre Yazici

Yedek Üyeler: Ceyhun Eskici, Hüseyin Eksi, Imdat Yilmaz, Fatih Solak, Selim Burak Özdemir, Mustafa Atmaca, Ali Beyazli.

Genel kurulda ayrica yönetim kurulu için Deniz Erçin, Recep Bakirtas, Harun Özdemir, Levent Sekban, Aydin Iskender ve Muhammet Baskan, asil adaylik basvurusunda bulundu.

Olaganüstü genel kurulda oy verme islemi, saat 16.00'da tamamlanacak.


- Dogan'in özgeçmisi


Ertugrul Dogan, 1977 yilinda Trabzon'da dogdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Isletme Bölümü'nden mezun olan Dogan, Oltan&Köleoglu Enerji'nin yönetim kurulu baskanligi görevini üstlendi.

2022 yilinda madencilik, enerji, havacilik, denizcilik ve teknoloji sektöründe faaliyet gösteren Dogan Yatirim Holding'i kuran Ertugrul Dogan, ayni zamanda yönetim kurulu baskanligi görevini üstlenerek is hayatini sürdürüyor.

Dogan, Trabzonspor Kulübünde 2018 yilinda projeler ve finansman komitesi sorumlusu, 2020 yilinda baskan yardimcisi olarak görev aldi. 2021 yilindan itibaren ise Trabzonspor Asbaskani olarak görev yapti.

Dogan, evli ve 2 çocuk babasi.