Trabzonspor'un Olaganüstü Genel Kurul Toplantisi basladiSelçuk Kiliç- Iki gün sürecek olaganüstü genel kurulda Ertugrul Dogan, seçime tek aday olarak girecek - Istifa eden eski baskan Ahmet Agaoglu da kongreye katildi

Trabzonspor'un Olaganüstü Genel Kurul Toplantisi basladiSelçuk Kiliç- Iki gün sürecek olaganüstü genel kurulda Ertugrul Dogan, seçime tek aday olarak girecek
- Istifa eden eski baskan Ahmet Agaoglu da kongreye katildi

TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübünün Olaganüstü Genel Kurulu Toplantisi basladi.

Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçeklestirilen ve yarin yapilacak seçimle tamamlanacak olaganüstü genel kurulda, Asbaskan Ertugrul Dogan, seçime tek aday girecek.

Genel kurulda, 9 bin 278 üyenin oy kullanma hakki bulunuyor.

Bordo-mavili kulübün 55 yillik tarihinde 48. yönetim kurulu seçilecek. Yeni yönetim, 20 ayligina göreve getirilecek.


- Agaoglu da kongreye geldi


Trabzonspor'da olaganüstü genel kurul kararinin alinmasinin ardindan baskanlik görevinden istifa eden Ahmet Agaoglu da kongreye geldi.

Agaoglu'nun yani sira yeni yönetimde yer almayan eski yöneticilerden Semsetdin Hanci, Müminhan Bilgin ve Ömer Sagiroglu gibi isimler de genel kurula katildi.

Tek listenin bulundugu genel kurula üyeler, ilk dakikalarda fazla ilgi göstermedi.

Kulüp genel sekreter yardimcisi Kemal Ertürk'ün konusmasiyla baslayan genel kurulda, oy çokluguyla divan baskanligina Ali Sürmen seçildi. Sehitler için saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi'nin okunmasinin ardindan gündem, genel kurul üyelerine sunuldu.

Kongrenin bugünkü bölümünde kulüp yönetim kurulunun idari ve mali raporlari ile denetleme kurulu raporu görüsülecek. Daha sonra da yönetim kurulunun ibrasi oylanacak. Yarin saat 09.00'da baslayacak genel kurulda, baskan adayi Dogan'in konusmasinin ardindan üyeler sandik basina gidecek ve oy verme islemi saat 16.00'da tamamlanacak.

Bordo-mavili kulüpte ilk kez baskanlik görevine getirilecek Ertugrul Dogan'in yönetim kurulu listesinde su isimler yer aliyor:

Asil Üyeler: Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Serkan Kiliç, Nevzat Kaya, Faruk Hacihaliloglu, Yahya Karahasan, Taner Fikret Saral, Coskun Öztürk, Ahmet Besir, Ibrahim Sahinkaya, Dervis Köz, Birhan Emre Yazici.

Yedek Üyeler: Ceyhun Eskici, Hüseyin Eksi, Imdat Yilmaz, Fatih Solak, Selim Burak Özdemir, Mustafa Atmaca, Ali Beyazli.

Genel kurulda ayrica yönetim kurulu için Deniz Erçin, Recep Bakirtas, Harun Özdemir, Levent Sekban, Aydin Iskender, Muhammet Baskan, asil adaylik basvurusunda bulundu.