Trabzonspor'dan ayrilan Vitor Hugo, veda mesaji yayimladi:Duygu Avunduk- "Sehirden ve kulübümüzden inanilmaz sevgi, sefkat gördük. Su an veda ederken kalbimde de bir siziyla ayriliyorum"

Trabzonspor'dan ayrilan Vitor Hugo, veda mesaji yayimladi:Duygu Avunduk- "Sehirden ve kulübümüzden inanilmaz sevgi, sefkat gördük. Su an veda ederken kalbimde de bir siziyla ayriliyorum"

TRABZON (AA) - Brezilya'nin Bahia Kulübüne transfer olan Trabzonspor'un savunma oyuncusu Vitor Hugo, veda mesaji paylasti.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabinda yayimlanan video mesajinda Vitor Hugo, geçmise baktiginda sanki Trabzonspor'a dün gelmis gibi hissettigini ama neredeyse takimda üçüncü yilini dolduracagini belirtti.

Geçen süre içinde önemli basarilar kazanip, taraftarlari mutlu ettiklerini aktaran Brezilyali oyuncu, "Güzel stadyumumuzda, dolu tribünler önünde özellikle geçen yil oynadigimiz maçlardan sonra, artik veda etme vakti." ifadelerini kullandi.

Kulüp yönetimine, birlikte çalistigi insanlara ve kendisiyle ilgilenen herkese tesekkür eden Hugo, sözlerini söyle sürdürdü:

"Buraya geldigimde neler olacagindan habersizdim. Yeni bir kültür, yeni bir dil... Ancak kendimi her zaman evimdeymisim gibi hissettim. Ailem buraya çok iyi adapte oldu. Burasi bizim bir parçamiz haline geldi. Sehirden ve kulübümüzden inanilmaz sevgi, sefkat gördük. Su an veda ederken kalbimde de bir siziyla ayriliyorum. Son maçin ardindan annemin Brezilya'da yasadigi saglik sorunundan bahsetmistim. Onun yaninda olmam gerektigini hissediyorum. Kalbim, bu zor zamanda onun yaninda olmam gerektigini söylüyor. Tüm kalbimle baskanimiza, kulübümüze, ayrilmami hiç istemeseler de durumumu anladiklari, anlayis gösterdikleri için tesekkür etmek istiyorum."

Vitor Hugo, Trabzonspor'da daha uzun yillar devam etmek istedigini aktararak, "Ancak yasadigim bu özel durumun etkisiyle, hayatimda çok önemli olan annemin bu zor aninda yaninda olmak istedim. Bana hayat veren kisi annem ve bu zor aninda onun yaninda olmam çok önemli. Umuyorum düzelecek. Bütün dualarim onunla beraber. Umuyorum sizler de onun için dua edeceksiniz. Dua eden ve edecek herkese de tesekkür ediyorum. Ülkeme, kendi topragima dönüyorum ve annemin yaninda olabilecegim." diye konustu.

Trabzonspor gibi ülkesinin büyük taraftara sahip önemli takimlarindan biriyle anlastigini belirten Hugo, "Kariyerim devam edecek ve gelecegin neler getirecegini hep birlikte görecegiz. Sizlere söyleyebilecegim; çok mutlu oldum, bana gösterdiginiz sevgi için çok tesekkür ediyorum. Söyleyeceklerim bunlar. Artik Trabzonspor'un Brezilya'da bir taraftari daha var. Bize her yer Trabzon. Güle güle arkadaslar, görüsürüz." degerlendirmesinde bulundu.