Trabzon Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Adanur son yolculuguna ugurlandiEnes Sansar

Trabzon Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Adanur son yolculuguna ugurlandiEnes Sansar

TRABZON (AA) - Trabzon'da vefat eden Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur'un cenazesi topraga verildi.

ALS (Amyotrofik Lateral Skleroz) hastaligi nedeniyle bir yildir tedavi gören 47 yasindaki Adanur, dün evinde yasamini yitirdi.

Adanur için görev yaptigi Büyüksehir Belediyesi önünde düzenlenen törene, ailesi ve yakinlarinin yani sira Vali Ismail Ustaoglu, Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, eski Içisleri Bakani Sebahattin Öztürk ile belediye çalisanlari katildi.

Vali Ustaoglu, törende yaptigi konusmada, kaymakamlik döneminden tanistigi Adanur'un çok basarili bir mülki idare amiri oldugunu söyledi.

Çok kiymetli ve çaliskan bir arkadasini kaybettigini dile getiren Ustaoglu, sunlari kaydetti:

"Bu kiymetli kardesimizin son ana kadar, yakin bir zamanda da kendisini ziyaret ettigimde hareket kabiliyeti biraz kisitli olmasina ragmen isinin basinda olduguna ve bir ibadet askiyla isine sarildigina yakinen sahit birisiyim. Ülkemizin geçirdigi o zor dönemlerde kayyum olarak görev yapmis, birçok fedakarliga katlanmis bir kardesimiz. Rabbim mekanini cennet eylesin. Geride kalan tüm yakinlarina bas sagligi diliyorum. Trabzon'umuzun, mülki idare camiamizin basi sag olsun."

Baskan Zorluoglu ise çok degerli bir mesai arkadaslarini genç yasta yitirmenin herkese büyük üzüntü yasattigini belirtti.

Belediye tarafindan yapilan her hizmette Adanur'un emegi oldugunu ifade eden Zorluoglu, "Yaptigimiz her eserin arkasinda Ahmet'in gayretleri ve büyük yorgunluklari vardir. Kendisinden Allah razi olsun. Allah mekanini cennet eylesin." dedi.

Adanur'un cenazesi, Iskenderpasa Camisi'nde ögle vakti kilinan cenaze namazinin ardindan Bostanci Mezarligina defnedildi.