TotalEnergies ve M Oil Istasyonlari'nda ParafPara kampanyasiDuygu Alhan

TotalEnergies ve M Oil Istasyonlari'nda ParafPara kampanyasiDuygu Alhan

ANKARA (AA) - OYAK Grup Sirketleri bünyesinde hizmet veren GüzelEnerji, Halkbank Paraf Kart sahiplerine ayricalikli firsatlar sunuyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, 16 Mayis-30 Haziran tarihlerinde Paraf Kart ile anlasmali TotalEnergies ve M Oil Istasyonlari'nda geçerli olmak üzere farkli günlerde ve tek seferde yapilacak 300 lira ve üzeri dördüncü akaryakit ya da otogaz alisverisleri, kullanicilara 75 lira degerinde ParafPara kazandiracak.

Kart sahiplerinin bir kez faydalanabilecegi kampanyada kazanilan ParafPara'lar 10 Agustos'a kadar Paraf Kart üyesi TotalEnergies istasyonlarinda akaryakit ya da otogaz alisverislerinde kullanilabilecek.

Öte yandan, kampanyaya tüm Paraf, Parafly kredi kartlari dahil olurken, HalkCard, Debit kartlar, sanal kartlar ve ParafPara kullanilarak yapilan islemler dahil edilmeyecek.

Paraf kart sahipleri, ilk alisveristen önce Paraf Mobil'den "Hemen Katil" butonuna tiklayarak veya SMS ile TotalEnergies için "TE2023", M Oil istasyonlari için "MOIL" yazip 3404'e SMS göndererek kampanyaya ücretsiz katilim saglayabilecek.???????