Teniste ITF Masterler Turu Dünya Sampiyonasi, Antalya'da düzenlenecekAyse Yildiz

Teniste ITF Masterler Turu Dünya Sampiyonasi, Antalya'da düzenlenecekAyse Yildiz

ANTALYA (AA) - Uluslararasi Tenis Federasyonu (ITF) senyör takviminin en prestijli turnuvasi olan Masterler Turu Dünya Sampiyonasi, 19 Mart-1 Nisan'da Antalya'da gerçeklestirilecek.

Türkiye Tenis Federasyonunun açiklamasina göre, Antalya Ali Bey Club Manavgat'ta gerçeklestirilecek organizasyon, 30-50 yas arasinda 5 farkli yas kategorisinde yapilacak.

Dünyanin dört bir yanindan tenisçilerin ülkesini temsil etmek için Antalya'ya gelecegi turnuvada, 163 takimdan bin civarinda sporcu mücadele edecek.

Takim ve bireysel olarak 37 ülkeden tenisçinin katilacagi sampiyonada, oyuncular ilk hafta takim halinde dünya sampiyonu olmak için mücadele edecek, ikinci hafta ise bireysel zafer için rekabet etme sansina sahip olacak.

Öte yandan, ITF Baskani David Haggerty, Türkiye Tenis Federasyonu Baskani Cengiz Durmus, Gürok Grup Yönetim Kurulu Baskan Vekili Esin Güral Argat, ITF Yönetim Kurulu Üyesi ve ITF Masters Komitesi Baskani Salma Mouelhi Guizani'nin katilimiyla 19 Mart'ta basin toplantisi düzenlenecek.